LIFESTYLE

Καλλονή του GNTM χώρισε και ποζάρει στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου (Φώτος)

Lifenews

Η όμορφη Θεσσαλονικιά γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή

Είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες παρουσίες που πέρασαν ποτέ μέσα από το GNTM, καταφέρνοντας μάλιστα να τερματίσει στη 3η θέση.

Ο λόγος για την Κέισι Μίζιου που γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο του GNTM και απασχόλησε αρκετά και για την προσωπική της ζωή, καθώς βρισκόταν σε σχέση με τον Δημήτρη Τρίτο.

Το 2021 το ζευγάρι είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του μετά από έναν χωρισμό μηνών, όμως πλέον έχουν χωρίσει οριστικά.

Η ίδια ωστόσο, απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, αποκάλυψε πως με τον Δημήτρη Τρίτο έχουν χωρίσει οριστικά, ενώ έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο άντρα που δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του.

Μάλιστα σε μια φωτογραφία τους που δημοσίευσε, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήταν το καλοκαίρι της ανατροπής! Πέρασα φανταστικά! Και ακόμη περνάω δηλαδή γιατί νομίζω ακόμη καλοκαίρι είναι. Ίσως κάποια στιγμή να σας μιλήσω για αυτό το καλοκαίρι».

Στη συνέχεια απαντώντας στον προβληματισμό κάποιας follower σε σχέση με τις μακροχρόνιες σχέσεις και τον φόβο που υπάρχει γύρω από έναν χωρισμό, η Κέισι Μίζιου δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα απολύτως. Όταν κλείνει ένας κύκλος, δεν σημαίνει ότι τελείωσε η ζωή μας. Φυσικά ο κάθε χωρισμός έχει τα δικά του στάδια. Αλλά πάντα έρχονται υπέροχες καλύτερες στιγμές. Όταν έχεις μακροχρόνια σχέση αργείς να καταλάβεις πως έχει έρθει το τέλος λόγω της αγάπης. Πάρε τον χρόνο σου και θα δεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι».

READ MORE

LATEST NEWS