ΖΏΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα γεμίσουν το πορτοφόλι τους τον Σεπτέμβριο

Lifenews

Δες ποιοι θα είναι οι τυχεροί

Ο Σεπτέμβριος πάντα σηματοδοτεί την επιστροφή όλων πίσω στην καθημερινότητα τους, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο μήνας αυτός είναι γεμάτος υποχρεώσεις, πολλά έξοδα, που για κάποια ζώδια δεν θα είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα.

Η αστρολόγος Αθηνά Βαγενά αποκαλύπτει τα τέσσερα ζώδια που θα σταθούν πιο τυχερά και θα πάρουν οικονομικές ανάσες από διάφορες μεριές.

ΚΡΙΟΣ
Είσαι το πρώτο ζώδιο στην λίστα των οικονομικά ευνοημένων για την περίοδο του Σεπτεμβρίου. Πιο κερδισμένος θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, που έχεις πολλές περισσότερες ευκαιρίες να βιώσεις αυτή την άνοδο που εγώ μόλις θα σου περιγράψω. Στις 4/9 το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία από τον Ταύρο, επαναφέρει κάποιες συζητήσεις, προτάσεις, διαπραγματεύσεις εργασιακές και οικονομικές που σε βρίσκουν ευνοημένο και σε βοηθούν να καταφέρεις να δεις το εισόδημά σου να αυξάνεται. Ότι συζητήσεις ή σου προταθεί αυτή την ημέρα θα το δεις να γίνεται πράξη κοντά στις 25/9. Στις 16/9 η δυνατότητα μίας αλλαγής ή επαγγελματικής ανανέωσης, ή ακόμα και η προσαρμογή σου σε νέες επαγγελματικές συνθήκες θα σε στηρίξει στην οικονομική σου άνοδο. Συγκεκριμένα από τα μέσα του μήνα, θα δεις την εργασία σου να αποδίδει πολύ καλύτερα, ενώ η ευρηματικότητά σου και το πρωτοποριακό σου πνεύμα θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα οικονομικά!

ΖΥΓΟΣ
Μήνας ευεργετικός ο Σεπτέμβριος για το ζώδιό σου, όπου θα έχεις τα «τυχερά» σου. Είσαι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που επαγγελματικά έχεις κουραστεί πολύ και στην πορεία του Σεπτεμβρίου υψώνεις ανάστημα, διεκδικείς, παίρνεις πρωτοβουλίες και κατακτάς την θέση που σου αξίζει! Η πορεία του μήνα δίνει οικονομικές ευκαιρίες για κάποιο έξτρα εισόδημα. Είναι πολύ πιθανό να λάβεις οφειλόμενα χρήματα που είχαν καθυστερήσει να έρθουν στα χέρια σου και τώρα έρχονται στην κατάλληλη στιγμή για να σου δώσουν ανάσα. Ευκαιρίες όμως παρουσιάζονται και για κάποιο επίδομα, δάνειο, μπόνους ή για την τόνωση του εισοδήματος του / της συζύγου! Τον Σεπτέμβριο ανοίγονται καλές ευκαιρίες για να βάλεις σε μία σειρά τον οικονομικό τομέα, χωρίς να ζοριστείς πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σεπτέμβριος λοιπόν και εσύ βάζεις στόχους και λειτουργείς πιο διεκδικητικά τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και σε κάθε συνθήκη που δημιουργείται γύρω σου, γιατί οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες και πρέπει να καλυφθούν. Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα στις 4 του μήνα και είναι βέβαιο ότι σταδιακά μέχρι τον Οκτώβριο θα δεις επιτέλους να έρχονται χρήματα στα χέρια σου! Ενώ πέρασες ένα καλοκαίρι κάπως άτσαλο, τσιγκούνικο και με αρκετές ανασφάλειες για την πορεία των οικονομικών, είναι φανερό ότι αξιολόγησες καλύτερα τις καταστάσεις, «μαζεύτηκες» εκεί που μπορούσες (όσο μπορούσες) και ως τις 9 Οκτωβρίου μπορείς να αναμένεις τις προσπάθειές σου να πιάνουν τόπο! Η Αφροδίτη από το Λέοντα, βοηθά στην τόνωση του εισοδήματός σου, υπάρχουν όμως και κάποια προειδοποιητικά σημάδια που λειτουργούν ως «παγίδες» που πρέπει να προσέξεις, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στις 17 και στις 29 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο πρώτα με τον Δία και μετά με τον Ουρανό! Απόλαυσε την οικονομική εύνοια, συγκρατώντας την ροπή για σπατάλη και απαγορεύοντας στον εαυτό σου να πάρεις οποιαδήποτε μορφής ρίσκου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Σεπτέμβριος για το ζώδιό σου είναι μήνας νέων προοπτικών σε όλους τους τομείς. Η τάση αυτή σίγουρα θα είναι φανερή και στον οικονομικό τομέα, αφού θα καταφέρεις να λύσεις το κουβάρι παλαιών χρεών, θα μπορέσεις να κάνεις την αποταμίευση που θέλεις, αλλά και θα σταθείς και τυχερός από τις συνθήκες προκειμένου να έχεις τα εξτραδάκια σου ή τον μποναμά σου. Όλα τα παραπάνω να τα περιμένεις από τις 4 του μήνα όπου η Αφροδίτη θα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα και θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά τις οφειλές σου κάνοντας καλύτερο κουμάντο! Κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου (ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα), δεν θα λείψουν και κάποιες ειδήσεις, προτάσεις, ή και συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα τυχερές και ευεργετικές για το «επιχειρείν» γεγονός που θα βοηθήσει στην τόνωση του πορτοφολιού σου αλλά προπάντων και της ψυχολογίας σου.

READ MORE

LATEST NEWS