LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βάφτισε τον γιο της – Με βεγγαλικά και Melisses το πάρτι που ακολούθησε

Lifenews

Η Κύπρια σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου ήταν καλεσμένη

Τον μονάκριβο γιο τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου, 2 Σεπτεμβρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Ο 8 μηνών μικρός πήρε το όνομα Βλάσσης όπως ονομάζεται και ο πατέρας του επιχειρηματία, ενώ το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι.

Για τη βάφτιση του γιου της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα μίντι λευκό φόρεμα με απλικέ δαντέλα και διακριτικά κοσμήματα. Τα μακριά μαλλιά της ήταν χτενισμένα μισά πιασμένα πάνω και μισά κάτω.

Ακολούθησε πάρτι για τους εκλεκτούς καλεσμένους στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με τις Melisses και τον Χρήστο Μάστορα να ανέλαβαν να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς η Ιωάννα Σιαμπάνη, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο Γιάννης Μαρακάκης, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Ιωάννα Σρόιτερ, η Κατερίνα Μονογυιού, ο Γιώργος Πατούλης, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Χάρης Σιανίδης, η Χριστίνα Παππά, η Γωγώ Φαρμάκη και η Ελένα Γαλύφα.

Δες βίντεο:

Βίντεο:

Εκεί είδαμε και την Κύπρια σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου, η οποία είναι φίλη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς την έχει ντύσει αρκετές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις της.

READ MORE

LATEST NEWS