LIFESTYLE

Αργυρώ Ροτσίδου: Ενοχλημένη με τις φήμες για το ποιος πλήρωσε τις χημειοθεραπείες της στο εξωτερικό

Lifenews

Ξέσπασε η σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου

Δύο χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου, Αργυρώ Ροτσίδου, διαγνώσθηκε με καρκίνο και αναγκάστηκε να μεταβεί στο εξωτερικό για τις θεραπείες της.

Η ίδια έδωσε για πολλούς μήνες τη δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού, βγαίνοντας νικήτρια, στέλνοντας παράλληλα και ηχηρά μηνύματα για τη δύναμη που έδειξε όλους τους μήνες που βρισκόταν στο εξωτερικό.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, ήρθαν αντιμέτωποι με φήμες για το ποιος τελικά πλήρωσε τις χημειοθεραπείες της, με αποτέλεσμα η ίδια να προχωρήσει σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας την αλήθεια.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Δεν κρύφτηκα ποτέ και για τίποτα. Και γι' αυτό η περιπέτεια της υγείας μου είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους σας. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ένα. Ότι επέστρεψα ζωντανή στην Κύπρο δίπλα στην οικογένειά μου και τα τρία μου παιδιά, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ευχαριστώ και πάλι όλους όσοι ήταν δίπλα μου, μου συμπαραστάθηκαν, μου έδωσαν δύναμη και με βοήθησαν να κερδίσω την πιο δύσκολη μάχη της ζωής μου.

Όποιος θέλει να μάθει πληροφορίες και λεπτομέρειες για το ποιος πλήρωσε τις θεραπείες μου, να επικοινωνήσει μαζί μου, να του δώσω τους λογαριασμούς της ασφάλειάς μου.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία σε αυτούς που γράφουν κρυπτόμενοι πίσω από ψεύτικους λογαριασμούς μοιράζοντας τοξικότητα. Υγεία στην καρδιά, στο μυαλό, στο σώμα τους.

Να μην αντικρίσουν ποτέ τον εαυτό τους στον καθρέφτη χωρίς μαλλιά γιατί τα έχασαν από χημειοθεραπείες και το σώμα τους χτυπημένο από αρρώστια. Υγεία μόνο. Τίποτα άλλο».

Δες την ανάρτηση της:

READ MORE

LATEST NEWS