LIFESTYLE

Κύπρια tv persona δημοσίευσε σοκαριστικές εικόνες από το ατύχημα της - Νεκρή η μητέρα της

LifenewsTeam

Σοκαριστικές φωτογραφίες

Παλεύει με τον εφιάλτη που ζει τους τελευταίους μήνες η επώνυμη Κύπρια. Μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μαμά της δίνει μάχη με τον ασταμάτητοπόνο που έχει καθηλωμένη σε αμαξίδιο θέλοντας να φέρει στον κόσμο το μωράκι που περιμένει με τον σύντροφο της.

Ο λόγος για την Κλέλια Θεοδώρου που ζει και εργάζεται στη Μεγάλη Βρεττανία. Την Κλέλια που το 2014 αναδείχθηκε "Miss Great Britain" τη γνωρίσαμε στο ριάλιτι "Towie" όταν έγινε ζευγάρι με τον Sonny Hall τον πρώην σύντροφο κολλητής της φίλης δημιουργώντας ένα ερωτικό σκάνδαλο που λάτρεψαν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Η σχέση τους έληξε άδοξα και εδώ και τρία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Τommy Cole. 

Όλα κυλούσαν υπέροχα στη ζωή τους μέχρι το εφιαλτικό ατύχημα που είχε τον προηγούμενο Μάιο και είχε ως τραγική συνέπεια να φύγει από τη ζωή η μαμά της που ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με την Κύπρια μοντέλο. Από εκείνη τη μέρα παλεύει να επανέλθει στη φυσιολογική της ζωή μετά την τραγική απώλεια της μαμάς της αλλά και με τη δική της υγεία η οποία αν και έγκυος στον 9ο μήνα βρίσκεται σε αμαξίδιο με σπασμένα πόδια και περιμένοντας να επουλωθούν τα τραύματα της. Η Κλέλια δημοσίευσε εικόνες από τις στιγμές που βρισκόταν στο νοσοκομείο αλλά και από τη νέα της ζωή καθηλωμένη σε αμαξίδιο και τα λόγια της συγκλόνισαν τους διαδικτυακούς της φίλους. 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS