LIFESTYLE

Σοφία Χατζηπαντελή: Όσα αποκάλυψε για την άγνωστη σχέση της με τον Κουδουνάρη – «Είμαστε σαν συγγενείς»

Lifenews

Δεν είχαμε ιδέα – Δες τι τους ενώνει

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες Δευτέρα, 28 Αυγούστου η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία θα ενταχθεί στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks», μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» από το αεροδρόμιο μόλις έφτασε, προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Αρχικά ανέφερε: «Άκουσα τις φήμες αλλά δεν ξέρω ακόμα να σας πω ότι θα το κάνω ή δεν θα το κάνω. Το άκουσα πριν από δύο μήνες. Θα με δείτε σε αυτό το πρόγραμμα, θα με δείτε σε άλλο πρόγραμμα…».

Ακολούθως πρόσθεσε: «Πέρσι δεν το έβλεπα το My Style Rocks, αλλά πριν από 2-3 μήνες που το έμαθα, το είδα και έχω πάθει πόρωση. Αυτός ο κριτής, ο Στέλιος Κουδουνάρης, είναι Κυπραίος και ο μπαμπάς μου κάνει παρέα με τον αδερφό του μπαμπά του, είμαστε σαν συγγενείς», ωστόσο τον Στέλιο Κουδουνάρη τον είπε «Κουδουνάκη».

Για τη σύγκριση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απάντησε: «Είναι τόσο όμορφη. Την έβλεπα, είναι κούκλα. Δεν τη γνώρισα ποτέ, αλλά είναι φοβερή και αυθεντική και δυναμική, μου αρέσει».

Για τις κριτικές της στις διαγωνιζόμενες ανέφερε: «Αν έχω κακή μέρα θα είμαι αυστηρή, αν είναι καλή μέρα θα είμαι καλή».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS