HOLLYWOOD NEWS

Κας Γουόρεν: Στο παρελθόν είχε χωρίσει τη Τζέσικα Άλμπα γιατί τη ζήλευε

Lifenews

Μετρούν 19 χρόνια κοινής πορείας

Η Τζέσικα Άλμπα και ο Κας Γουόρεν είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ.

Γνωρίστηκαν το 2004, αρραβωνιάστηκαν τρία χρόνια αργότερα, το 2007, ενώ το 2008 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Πλέον, μετρούν 15 χρόνια γάμου, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί κι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Κας Γουόρεν σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast «Whine Down», πέρασαν κι εκείνοι μια δύσκολη φάση, την περίοδο μεταξύ του αρραβώνα και του γάμου τους, με αποτέλεσμα να χωρίσουν για λίγο.

Αιτία μάλιστα, όπως είπε ήταν η ζήλια που ένιωθε για την ηθοποιό, η οποία όχι μόνο χαλούσε τη σχέση τους, αλλά τον έκανε να μη νιώθει καλά με τον εαυτό του.

«Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε για πρώτη φορά, ζήλευα πραγματικά τους άλλους τύπους και την προσοχή που λάμβανε από αυτούς. Απλώς δεν με έκανε να νιώθω καλά», είπε αρχικά.

«Ήμουν πάντα ένα άτομο με αρκετή αυτοπεποίθηση στη δική μου ζωή, περπατούσα το δικό μου μονοπάτι και ήμουν πραγματικά χαρούμενος εκεί. Οπότε δεν μου άρεσε που ξαφνικά, δεν τολμούσα να γυρίσω το κεφάλι μου και να δω τι συμβαίνει τριγύρω, ούτε που ζήλευα τόσο», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ήταν αυτός που χώρισε τη Τζέσικα Άλμπα, γιατί δεν άντεχε να νιώθει έτσι. «Της είπα "μισώ να νιώθω έτσι. Δεν με κάνει να νιώθω καλά και ξέρω ότι δεν σε κάνει ούτε εσένα να νιώθεις καλά". Κι έτσι χωρίσαμε για λίγο μετά από 4 χρόνια σχέσης. Ήταν η ζήλια. Είχα γίνει υπερβολικός», περιγράφει.

Ωστόσο, δεν έμειναν για πολύ χώρια, όπως λέει, καθώς αποφάσισε να αλλάξει τρόπο σκέψης. «Προσπάθησα να είμαι καλός συμπαίκτης αυτή τη φορά και να τη βοηθήσω, γιατί κατάλαβα την καριέρα της. Δεν με ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είμαι σταρ, δεν είμαι διάσημος, δεν είμαι ηθοποιός, δεν προσπάθησα ποτέ να γίνω ηθοποιός. Την βάζω ψηλά, την αφήνω να κάνει τη δουλειά της και έχω νιώσει πιο άνετα με αυτό με τα χρόνια», εξήγησε.

READ MORE

LATEST NEWS