LIFESTYLE

O Βασίλης Καρράς κατέθεσε μήνυση σε σελίδα στο Facebook – Τι λέει ο δικηγόρος του

Lifenews

Σε σελίδα του Facebook κατέθεσε μήνυση ο Βασίλης Καρράς καθώς χρησιμοποίησε το όνομα και την εικόνα του λαϊκού τραγουδιστή χωρίς την άδεια του, διαφημίζοντας ένα προϊόν αδυνατίσματος.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω σελίδα ανέβασε φωτογραφίες για διαφημιστικούς λόγους, που απεικονίζουν τον Βασίλη Καρρά να κρατάει ένα σκεύασμα αδυνατίσματος.

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!», δήλωσε ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου στο Thesstoday.gr, καθώς η εταιρεία εκμεταλλευόμενη το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή, έφτασε στο σημείο να αλλοιώσει φωτογραφία του, ώστε να παροτρύνει τον κόσμο να αγοράσει το εν λόγω σκεύασμα που υπόσχεται αδυνάτισμα.

«Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό», δήλωσε ακόμη ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά.

O Βασίλης Καρράς κατέθεσε μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας κατά αγνώστων, ενώ πλέον η ιστοσελίδα φαίνεται να έχει εξαφανιστεί.

Πηγή: govastileto.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS