HOLLYWOOD NEWS

Τζον Στάμος: Γιόρτασε τα 60α γενέθλιά του- Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του

Lifenews

Το Σάββατο 19 Αυγούστου, ο Τζον Στάμος γιόρτασε τα 60α γενέθλιά του με ένα τρυφερό μήνυμα τη σύζυγό του Κέιτλιν Μακχιού.

Η σύζυγός του τίμησε το σημαντικό ορόσημο του ηθοποιού ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και γράφοντας στη λεζάντα: «Μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι 60 ετών;! Ο μόνος τρόπος με τον οποίο δείχνει την ηλικία του είναι η σοφία του και ο εκτενής κατάλογος των επιτευγμάτων της ζωής του. Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζεται όλη του την ιστορία, το μυαλό, την καρδιά, την ψυχή του μαζί σας στα απομνημονεύματά του που θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο. ΚΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗ».

Ο Στάμος και η 37χρονη σύζυγός του, που μοιράζονται τον 5χρονο γιο τους Μπίλι, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο πλατό του «Law & Order: SVU», αλλά ξεκίνησαν να βγαίνουν μερικά χρόνια αργότερα. Αφού βγήκαν μαζί για περίπου έναν χρόνο, ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στη Μακχιού τον Οκτώβριο του 2017.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού αποκάλυψε στο «PEOPLE» ότι ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στη Disneyland, ένα μέρος που αγαπούν και οι δύο, αφού παρακολούθησαν μια ρομαντική ταινία.

Η ανάρτηση της συζύγου του:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Caitlin McHugh Stamos (@caitlinskybound)

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS