PEOPLE

Οι πιο ωραίες κι εντυπωσιακές Νοτιοκορεάτισσες του Netflix

Lifenews

Κατάφεραν να γοητεύσουν το κοινό με το ταλέντο τους, αλλά και με την εντυπωσιακή εμφάνισή τους

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας της Νότιας Κορέας αποτελεί τα τελευταία χρόνια τεράστια πηγή ταλέντων, παρουσιάζοντας μερικές από τις πιο γοητευτικές και ταλαντούχες ηθοποιούς στον κόσμο.

Καθώς το Netflix συνεχίζει να διευρύνει την παγκόσμια εμβέλειά του, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ηθοποιοί της Νότιας Κορέας βρίσκουν τη θέση τους στο προσκήνιο της πλατφόρμας streaming.

Οι περισσότερες γυναίκες ηθοποιοί που εμφανίζονται στις σειρές του δικτύου, δεν έχουν γοητεύσει το κοινό μόνο με την υποκριτική τους δεινότητα, αλλά έχουν επίσης συγκεντρώσει την προσοχή για τη σαγηνευτική ομορφιά τους.

Ακολουθούν 8 από τις πιο σέξι ηθοποιούς της Νότιας Κορέας που πρωταγωνιστούν σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες στο Netflix.

Bae Suzy

Με τη μαγευτική της εμφάνιση και τις σαγηνευτικές της ερμηνείες, η Bae Suzy έχει κλέψει τις καρδιές των συνδρομητών του Netflix. Γνωστή για τους ρόλους της σε δημοφιλή K-dramas όπως το “While You Were Sleeping” και το “Vagabond”, η ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία.


Kim Go-eun

Αφού έκανε το ντεμπούτο της με διθυραμβικές κριτικές στην ταινία Eungyo το 2012, η Kim Go-eun μεταπήδησε γρήγορα στη μικρή οθόνη και σύντομα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της. Στο Netflix εμφανίζεται στα Little Women, The King: Eternal Monarch και Tune in for Love.

Park Min Young

Η Park Min Young είναι μια πολυτάλαντη ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορα είδη, όπως ρομαντικές κωμωδίες, δράματα και θρίλερ δράσης. Είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες “City Hunter” (2011), “Healer” (2014-2015) και “What’s Wrong with Secretary Kim?” αλλά και τα Busted, Her Private Life και When the Weather Is Fine του Netflix. (2018). Η Park Min Young είναι γνωστή για την κοριτσίστικη ομορφιά της και τη γοητευτική της προσωπικότητα.


 

Jun Ji-Hyun

Βετεράνος της βιομηχανίας, η διαχρονική ομορφιά και οι εμβληματικές ερμηνείες της Jun Ji-Hyun, έχουν εδραιώσει την ιδιότητά της ως θρύλου της οθόνης. Από τοn ρόλο της στο “My Sassy Girl” μέχρι την τελευταία εμφάνισή της στο “Kingdom”, η ηθοποιός συνεχίζει να κυριαρχεί στον χώρο.

Han So Hee

Η Han So Hee είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στη βιομηχανία ψυχαγωγίας της Νότιας Κορέας. Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές δημοφιλείς σειρές του Netflix, όπως το “The World of the Married” (2020) και το “Nevertheless” (2021) και φημίζεται για… το καυτό βλέμμα της.

Park Shin-Hye

Η γοητεία της Park Shin-Hye, σε συνδυασμό με την ευέλικτη υποκριτική της ικανότητα, την έχει κάνει αγαπημένη των K-dramas. Ο ρόλος της στο “The Call” στο Netflix δείχνει την εξέλιξή της σε πιο έντονους και συναρπαστικούς ρόλους.



Son Ye-jin

Αν και δούλευε σε ταινίες από την αρχή της καριέρας της, ήταν η μικρή οθόνη που έκανε διάσημη τη Son Ye-jin, αφού έγινε μία από τις πιο εμβληματικές ρομαντικές πρωταγωνίστριες της εποχής, σε ταινίες όπως το Lover’s Concerto και το A Moment to Remember.

Με την πάροδο των ετών, οι σημαντικότερες δραματικές της δουλειές περιλαμβάνουν το Summer Scent και το Personal Taste. Έχει ωριμάσει σε μια βραβευμένη ηθοποιό, αποσπώντας αρκετά βραβεία για τα έργα The Truth Beneath (2016) και The Last Princess (2016). Επιστρέφοντας στη μικρή οθόνη, σημείωσε επιτυχία με το Something in the Rain (2018) και στη συνέχεια τη σειρά με την οποία συνδέεται περισσότερο σήμερα, το ρομαντικό ρομάντζο με παγκόσμια επιτυχία Crash Landing on You, στο οποίο μοιράστηκε την οθόνη με τον μελλοντικό της σύζυγο, Hyun Bin.

Song Hye-kyo

Η πανέμορφη Song Hye-kyo κέρδισε τεράστια δημοτικότητα μέσω των πρωταγωνιστικών της ρόλων στα τηλεοπτικά δράματα Autumn in My Heart, All In, Full House, That Winter, The Wind Blows, Descendants of the Sun, Encounter και The Glory.


 

READ MORE

LATEST NEWS