LIFESTYLE

Άννα Βίσση: Αναλαμβάνει ρόλο παγωτατζούς και σερβίρει έναν Ιταλό στην Κέρκυρα - «Είμαι και τραγουδίστρια, θες να σου τραγουδήσω;» (Βίντεο)

Lifenews

Τραγουδάει με τους θαμώνες

Η Άννα Βίσση βρέθηκε πίσω από τον πάγκο παγωτατζίδικου, κάνοντας την υπάλληλο του καταστήματος, αλλά στο τέλος δεν έπεισε τον Ιταλό τουρίστα που εξυπηρέτησε, στην Κέρκυρα.

«Σε εμένα θα παραγγείλεις, αλλά είμαι καινούρια, περίμενε», ακούγεται να λέει η Άννα Βίσση σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, φορώντας ταυτόχρονα τα γάντια της για να εξυπηρετήσει τον τουρίστα.

Αφού προσπαθεί να τον ενημερώσει για τις γεύσεις- κάτι στο οποίο βοηθά άνθρωπος του μαγαζιού- κάποια στιγμή λέει στον τουρίστα: «Είμαι και τραγουδίστρια, θες να σου τραγουδήσω;». Ο άνθρωπος του καταστήματος σπεύδει να ενημερώσει τον τουρίστα πως είναι «η πιο διάσημη...», αλλά η Βίσση τον σταματά και αντί για «Όσο έχω φωνή» τραγουδά γελώντας «Όσο έχω χωνί», λόγω της περίστασης.

«Νομίζω ότι αυτή δεν είναι η δουλειά σου», της λέει κάποια στιγμή ο τουρίστας, αναφερόμενος στο πόστο στο παγωτατζίδικο. Όταν ρωτά τι οφείλει, η Άννα Βίσση του απαντά πως τον κερνάει το παγωτό, με έναν όρο, να της επιτρέψει να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok.

Σε άλλο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η Άννα Βίσση κάθεται στο τραπέζι εστιατορίου και τραγουδά σε όσους είχαν την τύχη να βρίσκονται εκεί.

 

READ MORE

LATEST NEWS