LIFESTYLE

Πιο αδύνατη από ποτέ η Κόμισσα Βανέσα Pomponi – Έχασε 25 κιλά και παραλίγο να χάσει τη ζωή της

Lifenews

Δες τη νέα της εικόνα

Η Κόμισσα Βανέσα Pomponi από τη Λεμεσό, είναι χωρίς καμιά αμφιβολία μια από τις πιο ισχυρές παρουσίες της κυπριακής showbiz, που η κάθε τη συνέντευξη είναι talk of the town, καθώς είναι ιδιαίτερα καυστική και έχει άποψη για όλα.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, όπου τοποθετείται για θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο, ενώ στις αναρτήσεις της βλέπουμε και τη χλιδάτη καθημερινότητα της.

Η ίδια απέκτησε τον τίτλο της κόμισσας όταν παντρεύτηκε έναν Καίσαρα από τη Ρώμη, τον κόμη Paolo Pomponi που προέρχεται από τους Numa Pompilius, μια από τις παλαιότερες και βασιλικότερες οικογένειες της αιώνιας πόλης.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εντυπωσιακή Βανέσα Pomponi, αποκάλυψε τη νέα της εικόνα, καθώς είχε καιρό να δημοσιεύει φωτογραφίες της.

Η ίδια ποζάρει στο εντυπωσιακό της σπίτι, ύστερα από την απώλεια 25 κιλών, που όπως αποκάλυψε παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Για το θέμα δεν αναφέρθηκε περισσότερο, ωστόσο οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της πουν πως ήταν πάντα όμορφη και δεν χρειαζόταν να χάσει κιλά!

Δες τις φωτογραφίες:

READ MORE

LATEST NEWS