LIFESTYLE

Σοφία Χατζηπαντελή: Έγινε κατάξανθη και ποζάρει ως… Barbie (Φώτος)

Lifenews

Δες το εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Τον προσωπικό της κομμωτή επισκέφθηκε πριν μερικά 24ωρα η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία προχώρησε σε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της.

Το όμορφο μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο μέσα σε λίγους μήνες πήγε από το μαύρο χρώμα στα μαλλιά της στο κόκκινο και πλέον… έγινε κατάξανθη!

Η ίδια είναι γνωστό πως τολμά τις μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση, καθώς είναι και το μεγάλο της χαρτί στις συνεργασίες που έχει με μεγάλους οίκους αλλά και brands που έχει στενή συνεργασία.

Αυτή τη φορά επέστρεψε το πλατινέ μαλλί που είχε και πριν μερικά χρόνια, χωρίς ωστόσο να πειράξει τα μαύρα της φρύδια, που είναι το σήμα κατατεθέν της.

Μάλιστα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, μας έδειξε και ένα στιγμιότυπο από τα παιδικά της χρόνια, που ήταν ξανθιά, ενώ στις πόζες της θυμίζει μια νέα εκδοχή της Barbie με… ενωμένα φρύδια.

Να σε θυμίσουμε πως το όνομα της είναι το επικρατέστερο για να πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο My Stye Rocks, μετά την απόφαση της να αποχωρήσει για να παρουσιάσει το Shopping Star.

Δες τις φωτογραφίες:

READ MORE

LATEST NEWS