LIFESTYLE

Τζέιμς Καφετζής: Έπεσε θύμα κλοπής – Δες πως κατάφερε να τσακώσει τον κλέφτη (Βίντεο)

Lifenews

Όσα έγιναν στο λιμάνι της Ρόδου

Στη Ρόδο βρίσκεται ο Τζέιμς Καφετζής, τόπος καταγωγής του, όπου εκεί δραστηριοποιείτε στον τομέα του τουρισμού.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, επέστρεψε στην κανονικότητα του μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του νησιού, όπου βρέθηκε εκεί ως εθελοντής.

Ο ίδιος μάλιστα όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παραλίγο να πέσει θύμα κλοπής από δύο νεαρά αγόρια, ωστόσο τελικά κατάφερε να πάρει πίσω τα πράγματά του.

Ο Τζέιμς Καφετζής ανέφερε: «Γρήγορο story time πώς πήγαν να μου κλέψουν το τσαντάκι μου από το αμάξι χθες. Βγαίνω από το αυτοκίνητο, ήμουν στο λιμάνι και έρχεται ένα παιδάκι με τον αδερφό του και μου λέει να βγάλουμε μια φωτογραφία. Να μου δώσει και ένα τριαντάφυλλο να δώσω στην κοπέλα μου, του λέω «δεν έχω κοπέλα». Στήνομαι να βγάλω φωτογραφία και μου λέει από την άλλη μεριά γιατί ο ήλιος ενοχλεί, οπότε είχα πλάτη στο αμάξι.

Έλα όμως που ενώ βγάζαμε φωτογραφία, ο άλλος μου έκλεβε από το αμάξι το πορτοφόλι και το τσαντάκι μου. Το βλέπει μια κυρία, βάζει τις φωνές, ξεκινάει τρέχει αυτός, το πέταξε τελικά και το πήρα πίσω… Οπότε ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; Εσείς θα μου πείτε».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS