LIFESTYLE

Η Έμιλυ Γιολίτη… αλλιώς – Δες την με αέρα βασίλισσας φορώντας στέμμα στο κεφάλι (Φώτο)

Lifenews

Όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο ακούμε για την τεχνητή νοημοσύνη ή αλλιώς ΑΙ (Artificial Intelligence), που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο ως τεχνολογία του μέλλοντος.

Συγκεκριμένα η τεχνητή νοημοσύνη αναφέρεται στην ικανότητα μιας μηχανής να αναπαράγει τις γνωστικές λειτουργίες ενός ανθρώπου, όπως είναι η μάθηση, ο σχεδιασμός και η δημιουργικότητα.

Η τεχνητή νοημοσύνη καθιστά τις μηχανές ικανές να κατανοούν το περιβάλλον τους, να επιλύουν προβλήματα και να δρουν προς την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου. Ο υπολογιστής λαμβάνει δεδομένα, τα επεξεργάζεται και ανταποκρίνεται βάσει αυτών.

Κάτι τέτοιο έκανε και το νέο προφίλ στο Instagram, «Cypriot Al», που πήρε γνωστά πρόσωπα του νησιού και έφτιαξε… νέες εικόνες! Ανάμεσα τους και η γνωστή δικηγόρος, Έμιλυ Γιολίτη που η εικόνα της είναι πραγματικά… μοναδική!

Η τέως Υπουργός Δικαιοσύνης παρουσιάζεται με στέμμα στο κεφάλι, ως μια βασίλισσα του παρελθόντος, με την ίδια να αναδημοσίευσε τη φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Ευχαριστώ για το στέμμα».

Δες τη φωτογραφία: 

READ MORE

LATEST NEWS