LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά - Εσπευσμένα στην εντατική ο σπουδαίος ηθοποιός

Lifenews

Μάθε όλες τις πληροφορίες

Τη μεγαλύτερη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο χολιγουντιανός σταρ, Σπύρος Φωκάς ο οποίος τις τελευταίες βδομάδες νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών.

Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso, καλείται να σταθεί όρθιος από το κρεβάτι της Εντατικής καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη εφημερίδας, οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή και έτσι ο Σπύρος Φωκάς μπαίνει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, πριν επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η κατάσταση του ηθοποιού είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε χθες το απόγευμα από το Λος Άντζελες η κόρη του Κωνσταντίνα προκειμένου να είναι δίπλα του.

Όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λουτράκι πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο. Λόγω των αναθυμιάσεων ο ηθοποιός αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

READ MORE

LATEST NEWS