LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Διακοπές στις Μαλδίβες με την κόρη τους, Μελίτα (Φώτος)

Lifenews

Δες τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσαν

Στις εξωτικές Μαλδίβες βρίσκονται τις τελευταίες ώρες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ξεκινώντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με την κορούλα τους, Μελίτα.

Η όμορφη οικογένεια ταξίδεψε στον εξωτικό προορισμό για ξεκούραση και χαλαρές στιγμές, ενώ μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες τους, ξετρελαίνοντας τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Μάλιστα η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες πριν λίγα λεπτά, γράφοντας στη λεζάντα: «Καλό μήνα!!! Η πρώτη μέρα μέρα εδώ στο @kuramathiisland ήταν φανταστική! Σήμερα είμαστε έτοιμοι να ψάξουμε τον κρυμμένο θησαυρό στη λευκή άμμο, αυτή είναι άλλωστε και η αποστολή μας εδώ στις Μαλδίβες! (Μη σου πω την ιστορία που είπαμε στη Μελιτα).

Πρώτη φορά οικογενειακώς σ’ ένα τέτοιο μακρινό ταξίδι, αλλά να σου πω είναι μεγάλη υπόθεση να βρεις ανθρώπους που θα σε σε ξεαγχώσουν και θα τα ετοιμάσουν όλα για σένα! Επίσης το συγκεκριμένο νησί είναι kids friendly με πολλές δραστηριότητες για παιδάκια να ξέρεις!».

Δες τις φωτογραφίες:

READ MORE

LATEST NEWS