Όσα αποκάλυψε σε ανάρτηση του
Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Αβέρωφ Νεοφύτου, καθώς γιόρτασε τα 62α γενέθλια του, που από το πρωί δεχόταν δεκάδες ευχές στα κοινωνικά του δίκτυα.
Ο Κύπριος πολιτικός θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους, προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του, γράφοντας στη λεζάντα: «H ημέρα των γενεθλίων είναι στιγμή αναστοχασμού, αλλά και μεγάλης χαράς, που μου προσφέρουν οι ευχές σας. Σήμερα, όμως, με συγκινήσατε όχι μόνο οι οικογενειακοί και καρδιακοί φίλοι, αλλά και πάρα πολλοί, που συναντηθήκαμε τον τελευταίο καιρό. Αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε καθένα και σε κάθε μια ξεχωριστά».
Δες την ανάρτηση του: