HOLLYWOOD NEWS

Από τη Μαντόνα στη Σαρλίζ Θερόν - Οι γυναίκες που «αιχμαλώτισαν» την καρδιά του Σον Πεν

Lifenews

Ο παθιασμένος έρωτας

Ο Σον Πεν δεν απασχόλησε τον Τύπο μόνο για τις μεγάλες παραγωγές που συμμετέχει ή για τις αναμφίβολα καθηλωτικές ερμηνείες του.

Η προσωπική ζωή του δις βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, έχει βρεθεί πολλές φορές στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών στον κόσμο. Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς από τη στιγμή που η Μαντόνα και η Σαρλίζ Θερόν είναι δύο εκ των γυναικών που βρέθηκαν στο πλευρό του.

Από τον γάμο του με τη «βασίλισσα της ποπ» μέχρι και την επίσης Οσκαρική Θερόν - Οι εντυπωσιακές γυναίκες που «σημάδεψαν» τον Σον Πεν

Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τη Μαντόνα

Με τη Μαντόνα γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 1985, όταν η τραγουδίστρια γύριζε βιντεοκλίπ για το «Material Girl». Το «κακό παιδί» του Χόλιγουντ, όπως έγραφαν τα ΜΜΕ για τον Σον Πεν γοητεύτηκε από εκείνη αλλά δεν είχε το θάρρος να της μιλήσει, μιας και η Μαντόνα ήταν ήδη μια μεγάλη σταρ. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, συγκατοίκησαν σύντομα και 6 μήνες μετά τη γνωριμία τους παντρεύτηκαν. Αν και τα πρώτα χρόνια το ζευγάρι ζούσε έναν πολύ παθιασμένο έρωτα, η οξυθυμία του ηθοποιού και οι εθισμοί του, άρχισαν να επισκιάζουν τον γάμο τους.

 

READ MORE

LATEST NEWS