LIFESTYLE

Το συγκινητικό αντίο του Ονούφριου Σωκράτους – Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά τη δημοσιογραφία

Lifenews

Λύγισε ο αγαπημένος παρουσιαστής του OMEGA, Ονούφριος Σωκράτους ο οποίος, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τη δημοσιογραφία, κλείνοντας τον κύκλο αυτό στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Ενημέρωση Τώρα» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώνοντας την μεσημβρινή εκπομπή ο παρουσιαστής φανερά συγκινημένος ανέφερε πως, «φέτος δεν θα σας αποχαιρετήσω ανανεώνοντας το ραντεβού μας όπως κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια, για το Σεπτέμβριο».

Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε, συνέχισε, «είναι η ώρα του αποχαιρετισμού τουλάχιστον για εμένα αφού, η εκπομπή συνεχίζεται βεβαίως, κανονικά και ανανεωμένη με τη νέα σεζόν, μεταφέροντάς σας το ίδιο αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας. Στο πηδάλιο θα βρίσκεται η Στέλλα Σάββα και της εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία», σημείωσε.

«Νιώθω την ανάγκη κλείνοντας τον κύκλο αυτής της τηλεοπτικής παρουσίας, να πω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη ακόμη και για την αμφισβήτηση από κάποιους», τόνισε.

«Μαζί δώσαμε μάχες για κάτι καλύτερο, κάποιες τις κερδίσαμε, άλλες τις χάσαμε. Σημασία έχει το γεγονός ότι παλέψαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Κάθε μέρα είναι και μια νέα πρόκληση. Αυτή την πρόκληση δέχθηκα κι εγώ, αποχωρώντας από ένα κανάλι που με περιέβαλε με αγάπη, εμπιστοσύνη. Τους συνεργάτες μου θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους, δεν μπορώ να πω ονόματα, με συγχωρείτε για τη συγκίνηση, για τη συνεργασία που είχαμε, για όλα όσα μου πρόσφεραν, τη διεύθυνση του καναλιού και κάπου εδώ τα λόγια στερεύουν», είπε καταληκτικά ο Ονούφριος Σωκράτους.

Δείτε το συγκινητικό στιγμιότυπο:

READ MORE

LATEST NEWS