ΖΏΔΙΑ

Αυτό το ζώδιο θα χωρίσει τον επόμενο μήνα

Lifenews

Είναι λιγάκι δυσάρεστο, αλλά το υπόλοιπο του καλοκαιριού δεν προβλέπεται ευοίωνο για τα ερωτικά των ζωδίων του σταθερού σταυρού –Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Οι σχέσεις τους είναι ευάλωτες και ίσως φτάσουν στο τέλος τους τον επόμενο μήνα. Και ενώ μπορεί για μερικούς τα πράγματα να βελτιωθούν, για ένα ζώδιο από τα παραπάνω οι καταστάσεις θα παραμείνουν δυσάρεστες.

Ορισμένοι εστιάζουν στον εαυτό τους, άλλοι αναζητούν την ευτυχία στην περιπέτεια και κάποιοι δεν μπορούν πια να προσποιούνται. Οι εκπρόσωποι του παρακάτω ζωδίου όμως, είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, καθώς βρίσκονται σε ένταση σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Δέχονται πιέσεις από τα επαγγελματικά, το οικογενειακό περιβάλλον και την προσωπική τους ζωή. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 23 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου δυσχεραίνει τις καταστάσεις και επηρεάζει αρνητικά την ερωτική ζωή όλων. Οι ρήξεις και οι οριστικοί χωρισμοί είναι κάτι παραπάνω από σίγουροι, καθώς η υπερένταση που νιώθουν τους ωθεί στο να μην διαλέγουν σοφά τις μάχες τους και να αφήνουν τον εγωισμό τους να τους παρασύρει.

Αν θέλουν η σχέση τους να συνεχίσει και νιώθουν πως ο άνθρωπος που είναι δίπλα τους, αξίζει, τότε πρέπει να δουλέψουν σκληρά και να μην επιτρέψουν σε μικρολεπτομέρειες να χαλάσουν τη σχέση τους.

Για ποιο ζώδιο μιλάμε; Τον Υδροχόο, ο οποίος προτιμά τις ξεκάθαρες καταστάσεις και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες ένας χωρισμός και ένα οριστικό τέλος σε μια σχέση να γίνει πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ: marieclaire

READ MORE

LATEST NEWS