ΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΞ

Stashing: Ο νέος όρος στο φλερτ που πρέπει να γνωρίζετε και πώς να το αντιμετωπίσετε

Έλενα Τσιακούπη

Αν θεωρείς ότι το ghosting είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει δεν ξέρεις ακόμα το stashing!

Το stashing προέρχεται από τον αγγλικό όρο stash που σημαίνει κρύβω, καταχονιάζω και συμβαίνει όταν ο σύντροφός σε «κρύβει» από τον στενό του κύκλο αλλά και από την διαδικτυακή του ζωή.

Έχουν περάσει μήνες και δεν έχεις γνωρίσει ούτε έναν κολλητό του φίλο; Ζήτησες να ανεβάσεις μια κοινή σας φωτογραφία σε story στο Instagram και η αντίδρασή του ήταν υπερβολική;

Τότε είναι πιθανό ο νέος σου σύντροφος να σου κάνει stashing.

Σύμφωνα με την σύμβουλο σχέσεων Irina Firstein, αυτός που συνειδητά θα σου κάνει stashing είτε ντρέπεται, είτε αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα ή χειρότερα έχει ταυτόχρονα κάποια άλλη σχέση.

Συνεπώς, όποιος και από τους τρεις λόγους κι αν ισχύει, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν σου αξίζει να δέχεσαι αυτή την συμπεριφορά.

Πώς να αντιμετωπίσεις το stashing

Ρωτώντας ευθέως γιατί. Σύμφωνα με την Firstein, ενδέχεται αυτό που θα ακούσεις, αν δεν εμπίπτει στα παραπάνω τρία, να σας φέρει πιο κοντά.

Μπορεί να σου εκφράσει κάποια ανασφάλειά του, ή για παράδειγμα μπορεί σου πει ότι απλώς δεν έτυχε να γνωρίσεις κάποιο κοντινό του πρόσωπο και ότι δεν θέλει να κοινοποιεί την προσωπική του ζωή στα social media (κάτι που σεβόμαστε η αλήθεια είναι απόλυτα).

Όπως υπογραμμίζει και η σύμβουλος σχέσεων, το πώς θα αντιμετωπίσει τη συζήτηση και το αν θα ενδιαφερθεί, ανεξάρτητα από τον λόγο που συμβαίνει το stashing, θα σου δώσει να καταλάβεις αν αξίζει να προχωρήσεις με αυτό το άτομο.

Φυσικά, αν ακούσεις υπεκφυγές ή δισυπόστατες δικαιολογίες μάλλον είναι καιρός να φεύγεις.

READ MORE

LATEST NEWS