LIFESTYLE

Το ξεχωριστό καλοκαίρι Αλεξάνδρου-Τούνη με τον Νουνίτο τους – Φωτό και βίντεο από τις διακοπές τους

Έλενα Τσιακούπη

Και πού δεν έχει πάει ο μικρός Νουνίτο αφού με γονείς την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν θα μπορούσε παρά να μην ταξιδεύει από κούνια.

Ακόμα δεν έχει μπει ο Αύγουστος και το ζευγάρι της ελληνικής showbiz έχει κάνει ένα σωρό ταξιδάκια. Τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της χώρας μας.

Η Ιωάννα Τούνη είχε πάει και διακοπές με την κολλητής της και τον γιο της, χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, όμως, το ζευγάρι έχει ήδη επισκεφτεί αρκετούς προορισμούς και μαζί.

Από τη Μύκονο μέχρι την Εύβοια αλλά και την Χαλκιδική, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκαν μαζί μας είναι το κάτι άλλο!

Ο Νουνίτο ωστόσο πρωταγωνιστεί στα περισσότερα στιγμιότυπα καθώς όπως όλοι έχουμε καταλάβει είναι η μεγάλη αδυναμία και των δύο. Άλλωστε, ο μικρός γιος του ζευγαριού, αποτελεί πλέον τη βασική τους προτεραιότητα και σε ό, τι κάνουν τον παίρνουν μαζί τους! «Summer love !!!!», έγραψε στη λεζάντα μιας από τις αναρτήσεις του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπου είδαμε τον γιο του να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα.

Πηγή:gossiptv

READ MORE

LATEST NEWS