LIFESTYLE

Άγγελος Αυγουστή: Το επίσημο άλμπουμ του παραμυθένιου γάμου του με τη σύντροφο του, Μαρία

LifenewsTeam

Δες τα υπέροχα στιγμιότυπα

Tην Κυριακή 16 Ιουλίου, ο Άγγελος Αυγουστή και η επί χρόνια σύντροφος του Μαρία Γεωργίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Συγκινημένοι πριν από λίγες ώρες έλαβαν στα χέρια τους φωτογραφίες από το επίσημο άλμπουμ του γάμου τους όπου κάποιες από αυτές τις μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους ευχαριστώντας όλους για την αγάπη που τους έδειξαν. 

"Μια ονειρική ημέρα που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη για πάντα στις καρδιές μας! Μια μέρα όπως ακριβώς την ονειρευτήκαμε. Ευχαριστούμε τον κάθε ένα ξεχωριστά που βρέθηκε στο πλευρό μας και έζησε μαζί μας αυτό το ταξίδι! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες μας, τους κουμπάρους μας και τους φίλους μας που ήταν κοντά μας κάθε λεπτό!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορούσαμε να διαλέξουμε καλύτερους κουμπάρους, ο κάθε ένας με το δικό του ξεχωριστό τροπο έκανε την ημέρα αυτή ξεχωριστή!  Σας αγαπάμε! Τι να πούμε για την ομαδάρα μας;
Όλοι ξεχωριστοί επαγγελματίες μα πάνω απ' όλα εκπληκτικοί άνθρωποι!!!
@gregorymorfi μου ότι και να πω για σένα είναι λίγο. Σε ευχαριστώ που με άντεξες και που σχεδίασες για εμένα ότι ακριβώς ονειρεύτηκα! Είσαι ένας και μοναδικός!!!
@elenatheodorou_makeup απόλυτη εμπιστοσύνη με κλειστά τα μάτια! Είσαι μοναδική!
@artemiouhairdesigns δημιούργησες πάλι, όπως πάντα!! Είσαι εκπληκτικός!
Πόσο σίγουροι ήμασταν για την καλύτερη ομάδα που διαλέξαμε να έχουμε δίπλα μας! @_new.york.studios_ η πιο δυνατή ομάδα με διάφορα, εμψυχωτές, καθυσηχαστές, πάρτυ άνιμαλ κτλ κτλ 🙂 Είστε τέλειοι 🙏
Κατερίνα μου, σε ευχαριστούμε που ομόρφησες με τη διακόσμησή σου και έφτιαξες για εμάς αυτή την ονειρική ατμόσφαιρα! Ήταν όλα υπέροχα!! @flolescy
@juicy_balloonss Έρικα μου καλή ευχαριστω για το υπέροχο δωμάτιο που μου έφτιαξες 
CAT Kerameas Ceramics Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπέροχες μπομπονιέρες που δημιούργησες για εμάς!
StyLiana Leonida Leonidou Printing - Πυρσός ευχαριστούμε για τα τέλεια προσκλητήρια που φτιάξατε για εμάς 
@san_remo_confectionery ένα τεράστιο ευχαριστώ για τα υπέροχα κεραστικά και την τέλεια γαμήλια τούρτα! 
Ε τώρα τι να πούμε για το μουσικό κομμάτι της βραδιάς;
@djandrezp είσαι ένας και δεν μοιάζεις με κανένα! Δεν μας άφησες να κάτσουμε δευτερόλεπτο 
Αγαπημένοι μου @papiyion_band, fan σας εδώ και χρόνια... Σας ευχαριστούμε που παίξατε για εμάς και μας χαρίσατε αυτή την ξεχωριστή είσοδο! Ξέρετε πόσο σας αγαπώ".

READ MORE

LATEST NEWS