LIFESTYLE

Νέα κόντρα στη showbiz: Ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο… «καραγκιόζη»

Lifenews

Τι συνέβη;

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Τριαντάφυλλος μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor του 2021 ήρθαν πολύ κοντά, καθώς έκαναν κολλητή παρέα και ήταν αχώριστοι.

Όλο αυτό άλλαξε τους τελευταίους μήνες, όταν ο γνωστός τραγουδιστής ξεκίνησε να «κράζει» τον Σάκη Κατσούλη αλλά και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star.

Ο Τριαντάφυλλος μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» αποκάλυψε πως ο Σάκης Κατσούλης ξεπέρασε κάποια όρια και αθέτησε την υπόσχεση που έδωσαν για κάποια πρόσωπα (φωτογράφησε τον Γιώργο Κόρομι) πως δεν θα τους μιλούσαν ποτέ ξανά.

Οι τελευταίες δηλώσεις του τραγουδιστή προς τον Σάκη Κατσούλη φαίνεται να ενόχλησαν τον πατέρα του, ο οποίος σε ανάρτηση στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτός ο καραγκιόζης που λέει ότι είναι επαγγελματίας τραγουδιστής να μας πει τι έχει κάνει!».

Ο Τριαντάφυλλος με την σειρά του αναδημοσίευσε τα σχόλια κι έγραψε: «Ευχαριστώ τον πατέρα του κυρίου Κατσούλη για τα καλά του λόγια, απλά να θυμίσω ότι στο τζάμπα live στο μαγαζί του γιου του, ήμουν κορυφαίος, όπως έλεγε. Να είσαι καλά κύριε Στέλιο, υγεία και ευτυχία. 28 χρόνια τραγουδάμε και νομίζω τα πάμε περίφημα. Εσείς λοιπόν σιγά σιγά θα βλέπετε τα πάντα και τις κακιούλες.

Ας κρίνει ο κόσμος ο απλός τι έχω κάνει κύριε Στέλιο Κατσούλη. Εύχομαι τα καλύτερα. Και μη ξεχνά το 2021 στο σπίτι σας όταν φάγαμε τι έκανα. Το καλό ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο Θεός βλέπει και αυτό αρκεί».

Δες την ανάρτηση:

READ MORE

LATEST NEWS