LIFESTYLE

Έξω φρενών η Μαριάντα Πιερίδη με την επίθεση που δέχτηκε ο γιος της σε παιδική χαρά (Βίντεο)

Lifenews

«Θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα»

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η Μαριάντα Πιερίδη το πρωί της Δευτέρας, 17 Ιουλίου στην εκπομπή, «Καλοκαίρι Yes», με αφορμή τη συνέντευξη της Γωγώς Γαρυφάλλου στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα η ίδια μιλώντας στην εκπομπή μίλησε για την κόρη της και το πόσο υπερπροστατευτική είναι, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που έγινε σε παιδική χαρά.

Μετά το τέλος του βίντεο, η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε ένα δικό της περιστατικό που έγινε πριν μερικά χρόνια με τον γιο της, σε παιδική χαρά στην Τήνο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εμένα μου έχει τύχει στην Τήνο αυτό. Τελικά όλοι οι γονείς έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια γεγονότα. Είναι τραγικό, δεν ξέρω αν μπορώ να το αναφέρω στην τηλεόραση…

Είμαι έξω από την παιδική χαρά και να τρέχω σαν λυσσασμένη να προλάβω να πάρω το παιδί μου από τα χέρια ενός λίγο μεγαλύτερου παιδιού, που πιάνει την μπάλα και του την σκάει. Το τι λέξεις έβγαλε το στόμα του μπροστά στο παιδί μου! Το λέω τώρα και θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα.

Είπε λέξεις που εγώ δεν τις έχω ακούσει από ενήλικα. Βρισιές! Τη μαμά του δεν την βρήκαμε ποτέ, ήρθε ένας μπαμπάς, γιατί τον ειδοποίησε κάποιος άλλος. Εγώ κρατούσα εκεί το παιδάκι μέχρι να έρθει κάποιος γονέας… Εννοείται ότι φτάσαμε και πιο ψηλά, να μην το συζητήσουμε».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS