LIFESTYLE

Μαριάντα Πιερίδη: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της – Τι συνέβη; (Βίντεο)

Lifenews

Δες την έκπληξη που την έκανε να λυγίσει

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα Πέμπτη, 13 Ιουλίου η Μαριάντα Πιερίδη, με τους συνεργάτες της εκπομπής της, να της επιφύλασσαν πολλές εκπλήξεις.

Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, η αγαπημένη κουμπάρα της Κύπριας τραγουδίστριας, Ντίνα Νικολάου βγήκε στον αέρα, κάνοντας της έκπληξη.

Συγκεκριμένα ανέφερε για την εορτάζουσα: «Χρόνια πολλά κορίτσι μου, να χαίρεσαι τα αγόρια σου. Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα. Να σκίσετε. Είστε η καλοκαιρινή μας παρέα. Τι θα κάνεις; Θα κλάψεις; Να μου το προσέχετε αυτό το κορίτσι γιατί είναι ευσυγκίνητο».

Όταν η Μαριάντα Πιερίδη της ζήτησε μια συμβουλή για το νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια, η Ντίνα Νικολάου ανέφερε: «Θα σου πω αυτό που μου είχαν πει κι εμένα πριν πολλά πολλά χρόνια, όταν βγήκα πρώτη φορά στην τηλεόραση. Μου είπαν να είμαι ο εαυτός μου, αυτό να είσαι κι εσύ. Εγώ αυτό αγαπώ. Είσαι ένας άνθρωπος με δυναμισμό, με πολύ ωραία αισθήματα, μια πολύ καλή φίλη, μια πολύ καλή σύζυγος, μια πολύ καλή μαμά. Είσαι ένας άνθρωπος πολύ επικοινωνιακός, που αγαπά τους ανθρώπους», με τη Μαριάντα να ξέσπασε σε κλάματα.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κατριβέσης ο οποίος παρότι βρίσκεται στην Κύπρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, της έστειλε μία τούρτα και της έδωσε τις πιο θερμές ευχές του.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS