LIFESTYLE

Δανάη Μπάρκα: Η αποστομωτική απάντηση σε εμετικό μήνυμα που δέχτηκε από διαδικτυακή της... «φίλη»

Lifenews

«Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο»

Ένα άκρως προσβλητικό και αισχρό μήνυμα δέχτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Δανάη Μπάρκα, από διαδικτυακή της… «φίλη».

Συγκεκριμένα το μήνυμα που έλαβε η παρουσιάστρια περιείχε απίστευτες προσβολές, ενώ αρχικά εκθείαζε τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, τονίζοντας πως την εκτιμά ιδιαίτερα.

Ακολούθως συνέχισε το κράξιμο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από περίγελος ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει. Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο. Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο».

Η παρουσιάστρια θέλοντας να βάλει τέλος στα κακόβουλα σχόλια αλλά και στις άσχημες συμπεριφορές που υπάρχουν εκεί έξω, δημοσίευσε σε story το εν λόγω μήνυμα και έδωσε τη δική της απάντηση.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Είσαι μια γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι εγώ θέλω ψυχολόγο επειδή αγαπάω εμένα… εσύ δεν θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα.

Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα».

READ MORE

LATEST NEWS