LIFESTYLE

Παπαρίζου-Φουρέιρα: Μαζί στα Mad Video Music Awards - Δείτε φωτογραφίες

Lifenews

Η μουσική συνάντηση της Έλενας Παπαρίζου με την Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2023 είναι από εκείνες που συζητήθηκαν περισσότερα στα φετινά μουσικά βραβεία.

Οι δύο τραγουδίστριες μοιράστηκαν στο stage, τραγούδησαν τα κομμάτια με τα οποία συμμετείχαν στη Eurovision, το «Fuego» και το «My Number One», ενώ αντάλλαξαν κι ένα φιλί στο στόμα.

Με αφορμή την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων, την Παρασκευή 7 Ιουλίου, τόσο η Έλενα Παπαρίζου, όσο και η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στο Instagram, φωτογραφίες τους από τα παρασκήνια και την performance τους.

Δείτε τις φωτογραφίες

«Πόσο υπέροχα πέρασα μαζί σου! Τρελαίνομαι που ποτέ δε σταματάς να δουλεύεις, και πάντα το κάνεις με μεγάλη χαρά και χιούμορ, και σε αυτό ταιριάζουμε απόλυτα!» έγραψε η Έλενα Παπαρίζου για την Ελένη Φουρέιρα.

 

 

Στη δική της ανάρτηση, η Ελένη Φουρέιρα έγραψε: «Αισθάνομαι τόσο ευτυχισμένη και ευλογημένη που μοιράστηκα τη σκηνή με την αγαπημένη μου Έλενα Παπαρίζου. Τη θαυμάζω ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη αυτές οι στιγμές με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Το φιλί στο στόμα

Οι δύο γυναίκες έδωσαν ένα κοινό σόου, με την κατάληξη να πιάνει εξ απήνης το κοινό. Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Παπαρίζου τραγούδησαν τα κομμάτια με τα οποία είχαν διαγωνιστεί στη Eurovision, το «Fuego» και το «My Number One» αντίστοιχα.

Την εμφάνισή τους ολοκλήρωσαν με ένα φιλί στο στόμα και τους θεατές να τις καταχειροκροτούν.

Δείτε το βίντεο

 

 

«Σάρωσαν» στα βραβεία

Οι δύο τραγουδίστριες πρωταγωνίστησαν και στη διαδικασία των βραβεύσεων, με την Ελένη Φουρέιρα να σημειώνει το δικό της προσωπικό ρεκόρ, αποσπώντας 3 βραβεία.

Τα βραβεία τους

Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης | Pop: Ελένη Φουρέιρα

Βίντεο της Χρονιάς: El Telephone (Ελένη Φουρέιρα, FY, Mente Fuerte, Trannos, Bobito & Ayman)

Τραγούδι της Χρονιάς (Viral): El Telephone (Ελένη Φουρέιρα, FY, Mente Fuerte, Trannos, Bobito & Ayman)

Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης | Adult Λαϊκό: Έλενα Παπαρίζου

Καλύτερο Ντουέτο: Κάτσε Καλά (Έλενα Παπαρίζου, Marseaux & Joanne)

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS