LIFESTYLE

Έμιλυ Γιολίτη: Με floral φόρεμα στην Αγία Σοφία (Φώτος)

Lifenews

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτή την περίοδο η Έμιλυ Γιολίτη και ο αγαπημένος της Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Μονεμβασία όπως είδαμε από τα τρυφερά στιγμιότυπα που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Μάλιστα η όμορφη δικηγόρος προχώρησε σε μια ανάρτηση από την επίσκεψη της στην εκκλησία Αγίας Σοφίας στην περιοχή. Η εκκλησία είναι , μέσα από τα προσωπικά τους κοινωνικά δίκτυα μοιράζονται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η επιχειρηματίας μάς έδειξε μερικές λήψεις από την επίσκεψή στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην περιοχή, η οποία κτίστηκε τον 12ο αιώνα και είναι ένα από τα μνημεία της περιοχής.

Στις φωτογραφίες είδαμε την Έμιλυ Γιολίτη με ένα εντυπωσιακό floral φόρεμα και αθλητικά παπούτσια, ενώ στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: Στην Άνω Πόλη της Μονεμβασιάς, με υπέροχη θέα στη πόλη και στη θάλασσα βρίσκεται η Αγία Σοφία, το μοναδικό κτίσμα που παραμένει άθικτο στο άγριο εκείνο τοπίο του απόκρημνου βράχου. Πιστό αντίγραφο σε μικρογραφία της Αγίας Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη, η υπέροχη αυτή εκκλησία είναι ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό μνημείο του 12ου αιώνα που μέχρι το 1821 ήταν αφιερωμένο στην Παναγία Οδηγήτρια και μετά την επανάσταση του 1821 αφιερώθηκε στη Σοφία του Θεού».

Δες τις φωτογραφίες: 

READ MORE

LATEST NEWS