LIFESTYLE

Έξω φρενών ο Στάθης Σχίζας με πρωτοσέλιδο εφημερίδας και τη νέα σχέση που του… χρέωσαν - «Θα κινηθώ νομικά»

Lifenews

Τι συνέβη;

Έξαλλος είναι ο Στάθης Σχίζας με πρωτοσέλιδο εφημερίδας που του προσάπτει νέα σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor, περιγράφοντας μάλιστα με γλαφυρό τρόπο τις συναντήσεις τους.

Μιλώντας στο okmag, ο πρώην παίκτης του Survivor, αποκάλυψε πως το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ψέματα και το χαρακτήρισε… «εμετικό», ενώ ανάφερε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης εφημερίδας.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν διαψεύδω απλώς το δημοσίευμα, θα κινηθώ νομικά εναντίον της εφημερίδας. Αυτό που γράφτηκε είναι μια ξεφτίλα και οι λεπτομέρειες είναι εμετικές. Πάω δηλαδή στο καφέ, στην Καλλιθέα του φίλου μου και έρχεται η Σοφιάννα και κάθεται στα πόδια μου και φιλιόμαστε. Τη Σοφιάννα έχω να τη δω 15 μέρες και λένε ότι ήμασταν εκεί μαζί χθες.
Μιλούν υποτιμητικά για την Αλεξάνδρα (σ.σ. Παναγιώταρου) και για τη Σοφιάννα. Τι νομίζουν ότι είναι οι γυναίκες και τις αλλάζουμε έτσι;

Εκτός ότι δεν ισχύουν όλα αυτά σε καμία περίπτωση, αλλά και να ίσχυε κάτι με κάποια κοπέλα, τι περιγραφή είναι αυτή; Εγώ δεν φιλήθηκα με την Αλεξάνδρα μπροστά σε κόσμο που ήταν κοπέλα μου, θα φιλιόμουν με τη Σοφιάννα ή οποιαδήποτε άλλη κοπέλα; Έχω παιδί, επιχείρηση, συνεργάτες, ένα ήσυχο προφίλ και προσπαθώ να κάνω κάτι με μια παγκόσμια εταιρεία για παιδιά, για να βγαίνουν και να λένε τέτοια ψεύδη για εμένα».

Τέλος συμπλήρωσε: «Θα κινηθώ νομικά. Δεν μπορεί να γράφονται τέτοια ψέματα και τέτοιες αναλήθειες και δεν γίνεται να γράφονται τέτοιες περιγραφές. Αναφέρει το δημοσίευμα για “κρυφές νύχτες στο σπίτι μου”. Πού ξέρουν τι κάνω εγώ, GPS έχουν βάλει; Αν έλεγαν ότι “κάτι παίζει με μια κοπέλα”, θα έλεγα “όλα καλά, άστους να λένε”, αλλά εδώ η περιγραφή είναι τρομερή. Όσα γράφτηκαν είναι φοβερά προσβλητικά».

READ MORE

LATEST NEWS