LIFESTYLE

Η Έλενα Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε - «Όσο να ‘ναι τα πράγματα… πέφτουν»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη της

Στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα στα φετινά MAD VMA, το ενδεχόμενο επιστροφής στη Eurovision αλλά και την άποψή της για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Για τη συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε: «Πάρα πολύ απλά έγιναν τα πράγματα. Κάτι ονειρεύεσαι, σηκώνεις το τηλέφωνο, κάνεις την πρόταση, λες «ναι» ή «όχι», τώρα ή αργότερα. Η Ελένη είναι ένα τόσο ταλαντούχο πλάσμα, δεν σταματάει ποτέ τις πρόβες…

Το φιλί ήταν εντελώς αυθόρμητο, η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση. Ήταν πολύ αληθινό».

Για το ενδεχόμενο να πάει ξανά στην Eurovision, ανέφερε πως: «Με το κατάλληλο τραγούδι εννοείται ότι θα ξαναπήγαινα στη Eurovision. Θα μου άρεσε όμως να είμαστε διάφοροι καλλιτέχνες και να ψηφίσει ο κόσμος τι θέλει να δει και να ακούσει.

Όταν μου δόθηκε εμένα η ευκαιρία, ο κόσμος όντως ένιωθε ότι είναι «My Number One». Είχαμε τους Ολυμπιακούς, το Euro, γι’ αυτό ένιωσε έτσι ο κόσμος και το ψήφισε».

Τέλος για τις πλαστικές επεμβάσεις, αποκάλυψε: «Καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στο κομμάτι των πλαστικών επεμβάσεων. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby bottox. Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Όσο να ‘ναι τα πράγματα… πέφτουν.

Οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ πριν, να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS