LIFESTYLE

Spoiler: Αποχωρεί πριν τον ημιτελικό του Survivor All Star με 130.000 ευρώ στην τσέπη

Lifenews

Αυτή είναι η τελική 4αδα

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ, με το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας να ολοκληρώνει τη λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού ο Σάκης Κατσούλης δεν παρέλειψε να εξομολογηθεί τη δύσκολη περίοδο και την ψυχολογική πίεση που πέρασε το πρώτο δίμηνο στο παιχνίδι, φτάνοντας μάλιστα ένα βήμα πριν την οικειοθελή αποχώρηση.

Απόψε θα παρακολουθήσουμε τον τελευταίο αγώνα ασυλίας της χρονιάς, ο οποίος θα κρίνει τους δύο επιπλέον υποψήφιους προς αποχώρηση αλλά φυσικά και τον παίκτη που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο λίγα μόλις 24ωρα πριν τον ημιτελικό και μεγάλο τελικό.

Αρχικά, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο επιπλέον υποψήφιοι προς αποχώρηση της βραδιάς θα είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Στέλλα Ανδρεάδου, πράγμα το οποίο σημαίνει πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραμένει στο απυρόβλητο (και πιθανώς κερδίζει την ατομική ασυλία).

Σύμφωνα με τα spoiler, η Στέλλα Ανδρεάδου είναι αυτή που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, με 130 χιλιάδες ευρώ στη τσέπη.

Η 31χρονη αθλήτρια παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 26 συνολικά εβδομάδες.

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS