LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έστειλε μήνυμα στη Dua Lipa και έφαγε… άκυρο (Φώτος)

Lifenews

Το έριξε στο ποτό και το πάρτι

Τις καλοκαιρινές του διακοπές ξεκίνησε αυτές τις ημέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τους φίλους του στην Πάρο.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την παραμονή του στο νησί, ενώ προχώρησε και σε μια χιουμοριστική ανάρτηση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Να σε θυμίσουμε πως στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Fipster είχε αποκαλύψει, μεταξύ άλλων, ότι του αρέσει πολύ ως γυναίκα η Dua Lipa. Τότε ο φίλος του τον ρώτησε αν της έχει στείλει μήνυμα στο Instagram, κάτι που ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είχε σκεφτεί να κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Όπως φαίνεται ο πρώην παίκτης του Survivor All Star αποφάσισε να στείλει μήνυμα στη δημοφιλή pop star, εκφράζοντας έτσι το θαυμασμό του σε εκείνη.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο μήνυμα που της έστειλε: «Γεια σου Dua. Είμαι ο Κωνσταντίνος από την Ελλάδα. Είσαι πολύ όμορφη και ταλαντούχα. Ελπίζω μια μέρα να σε συναντήσω».

Απάντηση δυστυχώς δεν έλαβε και έτσι σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία περιλάμβανε και το μήνυμα στην Dua Lipa, έγραψε: «Όσο και να το βλέπεις, δεν αλλάζει. Οφείλεις όμως να το διαχειριστείς, να βρεις έναν τρόπο να βγεις από τα… κόκκινα και να αντιδράσεις ώριμα μετά από την ήττα σου!».

Δες τις φωτογραφίες:

READ MORE

LATEST NEWS