LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη – Σάββας Πούμπουρας: Έλυσαν την παρεξήγηση τους on camera – «Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας»

Lifenews

Δες όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή τους

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη και ο Σάββας Πούμπουρας έλυσαν στον αέρα της εκπομπής την όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους μετά τα unfollow.

Αξίζει να αναφερθεί πως μετά το τέλος της σεζόν, ο Σάββας Πούμπουρας θα αποχωρήσει από την εκπομπή, όπως προκύπτει από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Αρχικά ο Σάββας ανέφερε: «Το ξέρεις ότι είναι η τελευταία φορά που μαγειρεύουμε εδώ μαζί ε; Την άλλη εβδομάδα θα μαγειρεύουν ο Τσούλης και ο Παπακώστας. Δεν θα ξαναμαγείρεψουμε δίπλα δίπλα, την άλλη φορά τώρα αλλού… Εκτός».

Τότε η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Κατ’ αρχήν έχεις το Instagram που λες και είναι το δικό σου κανάλι, νιώθεις τόσο άνετα που δεν αισθάνεσαι ότι μπαίνεις σε έναν χώρο για να μαγειρέψεις. Τώρα θες γιατί είναι το σπίτι σου; Γιατί το φτιάχνεις όπως θέλεις; Έχεις πολύ μεγάλη άνεση για όλα αυτά που κάνεις μόνος. Γι’ αυτό και δεν σε φοβάμαι, ακόμα κι αν κάτι δεν σου πάει, στο τέλος ωραίο θα είναι. Απλά μπορεί να μην είναι έτσι όπως το περίμενες εσύ».

Ο Σάββας ακολούθως πρόσθεσε: «Αυτά συμβαίνουν. Και μου άρεσε που είπες ότι εμείς έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Είμαστε παρορμητικοί. Αλήθεια είπες. Δεν κατάλαβα, ενοχλούμε κανέναν;».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS