LIFESTYLE

Μυρτώ Πισπινή: Δύσκολες ώρες για τη Μαριάννα από το «Καλημέρα Ζωή» - Πέθανε o 27χρονος γιος της

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

H Μυρτώ Πισπινή, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της Μαριάννας Θεοχάρη, στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ζωή».

Η ίδια τα τελευταία χρόνια απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πλέον είναι ψυχοθεραπεύτρια.

Μάλιστα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή, αποκάλυψε πως πριν 11 μήνες έχασε τον μονάκριβο γιο της σε ηλικία 27 χρονών.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν είμαι πια ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι ψυχοθεραπεύτρια πια. Το μόνο που κρατώ από την προηγούμενη μου ζωή είναι πως είμαι 20 χρόνια καθηγήτρια υποκριτικής στη σχολή της Μαίρης Τράγκα».

Για το θάνατο του γιου της, Χρήστου, αποκάλυψε: «Πριν από περίπου 11 μήνες έχασα το μοναχοπαίδι μου, τον γιο μου, 27 ετών. Τον Χρήστο. Τον έχασα με έναν πολύ τραγικό τρόπο που δε θα ήθελα να πω. Ακόμη μέσα μου υπάρχει η λέξη αδιανόητο. Ένας γονιός που χάνει το παιδί του.

Από τις πρώτες ώρες εγώ σαν κουτάβι ένιωθα την ανάγκη αν υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχουν το ίδιο βίωμα, να πάω να χωθώ. Είχα τρομερή ανάγκη να μοιραστώ από την πρώτη στιγμή. Ήμουν διατεθειμένη να μετακομίσω σε άλλη πόλη αν υπήρχε ομάδα πενθούντων γονέων…»!

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS