LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Βασάλος: Γνωστός δικηγόρος του προσέφερε 10 χιλιάδες ευρώ για να συνευρεθούν ερωτικά (Βίντεο)

Lifenews

Απίστευτη αποκάλυψη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο κανάλι του Fipster στο YouTube παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, παραδέχτηκε πρώτη φορά πως χώρισε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά έχουν άριστες σχέσεις, ενώ προχώρησε και σε πικάντικες αποκαλύψεις.

Όταν ρωτήθηκε αν τον φλερτάρουν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε πως έχει δεχτεί προτάσεις από άνδρες προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με φλερτάρουν στο instagram αλλά το πιο ακραίο ήταν να μου κάνουν πρόταση με λεφτά. “Θα ερχόσουν για μια βραδιά μαζί μου με 30 χιλιάδες ευρώ;” Την πρόταση μου την έκανε άνδρας. Θα πήγαινε και με λιγότερα αλλά δεν είχα χρόνο εκείνη την ώρα…

Μου είχε στείλει και ένας δικηγόρος ο οποίος είχε βγει και στην τηλεόραση. “Θες να πάμε τώρα με 10 χιλιάδες ευρώ;” Του λέω αδελφέ μου και με λιγότερα, αλλά δεν μπορώ τώρα, δεν προλαβαίνω».

Δες το απόσπασμα στο 21ο λεπτό:

 

READ MORE

LATEST NEWS