LIFESTYLE

Η απόλυτη ανατροπή: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που θα δούμε στο μεγάλο τελικό του Survivor All Star

Lifenews

Αποχωρήσεις που θα σοκάρουν

Σε λιγότερο από δύο βδομάδες το Survivor All Star θα ρίξει αυλαία, μετά από έξι μήνες, με τους παίκτες που θα βρεθούν στο μεγάλο τελικό, να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το τρόπαιο!

Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν ολοκληρωθεί, με παίκτες και παραγωγή να αναμένονται πίσω στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.

Μετά και την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου, δύο ακόμη παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν, πριν φτάσουμε στην τελική τετράδα, ώστε να ακολουθήσει ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός στο Γαλάτσι.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ (χωρίς να επιβεβαιώνεται από την παραγωγή), η παίκτρια που θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor All Star, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ σύμφωνα πάντα με τα spoilers που κυκλοφορούν, εκτός τετράδας θα βρεθεί και η Στέλλα Ανδρεάδου, που θα είναι και η τελευταία αποχώρηση από το Survivor All Star, στον Άγιο Δομίνικο.

Στον ημιτελικό και τον τελικό, λοιπόν, φαίνεται πως θα βρεθούν οι Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σημειώνεται ότι ο ημιτελικός του Survivor All Star αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

 

READ MORE

LATEST NEWS