LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Μόλις αποκάλυψε τον δεύτερο νονό του γιου της (Βίντεο)

Lifenews

Δες όσα αποκάλυψε στο Instagram της

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς στις αρχές Ιανουαρίου του 2023, ήρθε στη ζωή ο μικρός της μπέμπης, καρπός του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Από την πρώτη στιγμή η ίδια έχει αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα του γιου της, ενώ όπου πάει είναι συνεχώς μαζί της, γεγονός που σχολιάζεται μερικές φορές και αρνητικά (βλέπε την επίσκεψη της σε club της Μυκόνου).

Όπως είχε πει και η ίδια παλιότερα, νονά του μικρού νουνίτο θα είναι η Στέλλα Πάσαρη, με την οποία μάλιστα, εκτός από κολλητές φίλες, είναι και συνέταιροι στην εταιρεία ένδυσης που διαθέτουν.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποιος θα είναι ο δεύτερος νονός του γιου της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer ανήρτησε ένα βίντεο μέσα από το οποίο ανέφερε πως σε λίγες ημέρες έχει προγραμματίσει ένα ταξίδι με τις φίλες της στην Γαλλική Ριβιέρα, ενώ μαζί της θα έχει και τον μονάκριβο γιο της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα πάω με την κολλητή μου Γαλλική Ριβιέρα, πολύ χαίρομαι, δεν έχω ξαναπάει. Θα έχουμε και τον νουνίτο εννοείται. Η Στέλλα θα είναι και η νονά του μωρού και ο Γιώργος Μανίκας, θα είναι και οι δύο».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS