LIFESTYLE

Survivor All Star: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί - «Τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος»

Lifenews

Λίγο πριν το φινάλε

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του Survivor All Star έχει ξεκινήσει, καθώς σε λιγότερο από δύο βδομάδες θα ξέρουμε το μεγάλο νικητή.

Το παιχνίδι έχει περάσει πλέον σε ατομικό επίπεδο, ενώ στην πρώτη ψηφοφορία η κάλπη έδειξε τον Νίκο Μπάρτζη ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση, κάτι που περίμενε και ο ίδιος καθώς αγωνιστικά δεν είναι στα καλύτερα του.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 27 Ιουνίου οι παίκτες των δυο ομάδων ρίχθηκαν εκ νέου στα χώματα του νησιού προκειμένου να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία αλλά και τον τίτλο του MVP παίκτη της εβδομάδας. Κάτι που κατόρθωσε να κάνει ο Σάκης Κατσούλης και για τα δύο.

Μετά τον αγώνα οι παίκτες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού και κλήθηκαν όλοι μαζί να βγάλουν ακόμη ένα υποψήφιο για αποχώρηση, με τον Σάκη Κατσούλη να εξαιρείται της διαδικασίας. Και αυτό δεν ήταν άλλο από της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Αμέσως μετά ο MVP παίκτης είχε την δυνατότητα να υποδείξει ακόμη ένα πρόσωπο ώστε να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Ο Σάκης Κατσούλης έδειξε, τότε, τον Ηλία Μπόγδανο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα που αποχωρεί, ύστερα από την 24ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, καθώς τα αποτελέσματα κρίνονται άμεσα και έτσι, το πρόσωπο που είδε την πόρτα της εξόδου, ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος!

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τους εφτά και κράτησα κάποιες αξίες που εγώ θεωρώ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί έξω που με έχει δει, με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω νωρίτερα στην οικογένεια μου.

Από τη στιγμή που δεν θα έφτανα μέχρι το τέλος, καλύτερα να φύγω μια ώρα νωρίτερα για να πάω στους ανθρώπους μου γιατί τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος και σκεφτόμουν κάποια λόγια που μου είχαν πει κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έξω. Ότι πρέπει να φτάνουμε και να κάνουμε κάποια πράγματα μέχρι εκεί πέρα που νιώθουμε χαρούμενοι. Πλέον όμως εδώ στο παιχνίδι ένιωθα μια πίεση, ένα περίεργο συναίσθημα που δεν το συνηθίζω έξω στη ζωή μου».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS