LIFESTYLE

Kύπρια ηθοποιός έκανε onlyfans και δέχεται απειλές για τη ζωή της (Φωτος)

LifenewsTeam

Απίστευτο περιστατικό

Το όνομα της παίζει από χθες στην επικαιρότητα, ενώ είναι τρομαγμένη με τις διαστάσεις που πήρε το γεγονός ότι έχει πολλές καυτές φωτογραφίες στα social media, ενώ διαθέτει και λογαριασμό στο onlyfans.

Όλα άρχισαν επειδή ήταν υποψήφια βουλευτής του κόμματος "Σπαρτιάτες". Μάλιστα λίγες ώρες μετά το τέλος των εκλογών διαγράφηκε από το κόμμα λόγω των προκλητικών φωτογραφιών που έχει στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Ο λόγος για τη Δομνίκη Παπαδοπούλου η οποία έγινε αρχικά γνωστή μέσα από την κυπριακή σειρά "Μόνο μία φορά" και στη συνέχεια την είδαμε στο X-factor και στο GNTM. 

Το μοντέλο και ηθοποιός μιλώντας στον ANT1, πως δέχθηκε απειλές από τους αυτοαποκαλούμενους "Αγνούς Εθνικιστές: «Δέχθηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται "Αγνοί Εθνικιστές", έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία και λέγανε "βίζιτα" και "πόρνη"» είπε αρχικά. 

Πρόσθεσε μάλιστα: "Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο". 

READ MORE

LATEST NEWS