LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Βάζει τέλος στις φήμες – «Δεν είμαι εγώ η influencer που χρωστά στην εφορία»

Lifenews

Για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει την αλήθεια

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, παραχώρησε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις, τον Στάθη Σχίζα και τις φήμες που την ήθελαν να χρωστά χρήματα στην εφορία.

Αρχικά ανέφερε: «Μικρή ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ασχολήθηκα λίγο και έβγαλα και δύο τραγούδια. Μέχρι πέρσι μου γίνονταν προτάσεις για να τραγουδήσω σε νυχτερινό μαγαζί, έλεγα όχι αλλά γενικά είμαι άνθρωπος των εκπλήξεων».

Στη συνέχεια, το μοντέλο και influencer εξομολογήθηκε: «Έχω μετανιώσει για μία σχέση που είχα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα την άλλαζα. Είμαι μόνη σαν ανεμώνη αυτήν την περίοδο. Δεν επιδιώκω να μπω σε μία σχέση αυτήν την περίοδο, θέλω να εστιάσω σε μένα γιατί υπήρξα πολλά χρόνια σταθερά σε σχέσεις.

Δεν συγχωρώ την κοροϊδία, γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφό μου, μπορεί να υπάρχει κάτι στα σκαριά αλλά δεν απατώ. Από τα 7 χρόνια γάμου, πήγα σε άλλη σχέση κατευθείαν, δε συμμαζεύομαι. Δεν βάζω μυαλό».

Η ίδια μάλιστα ξεκαθάρισε για πρώτη φορά πως δεν είναι εκείνη η influencer που «πιάστηκε» για φοροδιαφυγή πριν λίγες ημέρες.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS