LIFESTYLE

Άλκης Χρήστου - Δέσποινα Χατζηζαχαρία: Όλα έτοιμα για το γάμο τους – Μάθε όλες τις πληροφορίες (Βίντεο)

Lifenews

Η γνωριμία, ο έρωτας και οι προετοιμασίες για το γάμο τους

Ο Άλκης Χρήστου και η Δέσποινα Χατζηζαχαρία είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz, που σε λίγους μήνες θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον Τάσο Ευαγγέλου, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για τη γνωριμία τους, τον έρωτα και τις προετοιμασίες για το γάμο τους.

Η Δέσποινα Χατζηζαχαρία αρχικά αποκάλυψε: «Ο γάμος προγραμματίζεται στα μέσα Οκτωβρίου. Είμαστε σε καλό δρόμο, βάλαμε τον γάμο σε μια παύση. Πριν γνωριστούμε ανταλλάζαμε Likes στο Instagram. Πέρα από τα likes δεν μιλήσαμε ποτέ με μήνυμα. Θυμάμαι να λέω στις φίλες μου ότι ο Άλκης μου αρέσει. Ο Άλκης μου άρεσε από τότε που ήμουν πιο μικρή. Ο Άλκης για μένα ήταν κάτι σαν άπιαστο όνειρο. Αφού γνωριστήκαμε μετά δεν σταματήσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Ο έρωτας με τον Άλκη, ήρθε με την πρώτη ματιά. Είχα πει "αν δεν είναι αυτός, δεν θα είναι κανένας". Ακόμα προσπαθώ να εξοικειωθώ με το επάγγελμα του. Αποφεύγω να δω σειρά στην τηλεόραση που παίζει ο Άλκης. Η σχέση μας, είναι καρμική. Είχαμε πάει διακοπές με διαφορετικούς συντρόφους. Η ευτυχία βρίσκεται στις καλές στιγμές, στους δικούς σου ανθρώπους».

Από την πλευρά του ο Άλκης Χρήστου ανέφερε: «Όλα είναι έτοιμα, μόνο που προσκλητήρια δεν βγάλαμε ακόμα. Ήταν λες και το σύμπαν μας έλεγε να κάνουμε κάτι μαζί. Την Δέσποινα την θαύμαζα. Η σχέση μας βασίζεται πάνω στην ειλικρίνεια και την κατανόηση. Με τη Δέσποινα βρεθήκαμε στο ίδιο νησί, χωρίς να γνωρίζουμε την ύπαρξη ο ένας του άλλου. Ξύπνησα ένα πρωί και ένιωθα πολύ γεμάτος μέσα».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS