LIFESTYLE

Βασίλης Καρράς: Νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Αμερική – Μάθε όλες τις πληροφορίες

Lifenews

Καινούργια σελίδα για τον τραγουδιστή

Ο Βασίλης Καρράς μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και την περιπέτεια της υγείας του, επιστρέφει σύντομα καλλιτεχνικά, τόσο στις βραδινές του εμφανίσεις όσο και δισκογραφικά.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ωστόσο, πέρα από το τραγούδι, φαίνεται πως ξεκινά νέες επαγγελματικές δραστηριότητες εκτός Ελλάδας, καθώς το ελαιόλαδο του ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αμερική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το λάδι παράγεται έξω από το Κοκκινοχώρι, εκεί όπου ο αγαπημένος καλλιτέχνης κατάφερε να μετατρέψει το άγονο και πετρώδες έδαφος της περιοχής σε έναν πράσινο «παράδεισο».

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και ενώ τα νυχτερινά µμαγαζιά ήταν κλειστά, ο τραγουδιστής ασχολήθηκε µε τη γη. Και δεν το έκανε ερασιτεχνικά. Στην έκταση που έχει εδώ και πολλά χρόνια στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ο Καρράς παράγει τα δικά του προϊόντα και ζει από την πώλησή τους. Το αγρόκτημα του Καρρά βρίσκεται σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου, µε τους κατοίκους να ασχολούνται µε την καλλιέργεια αμπελιού, αμυγδαλιών και ελιών.

Η «Φάρµα Καρρά» ξεκίνησε την πορεία της τη δεκαετία του 2000. Έκτοτε προσπαθεί να διατηρήσει τα παραδοσιακά προϊόντα, στοχεύοντας σε νέες καλλιέργειες για την περιοχή. Ο ίδιος είναι περήφανος για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, που έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς και είναι γνωστό για την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία.

Σύμφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σπυριδούλας Τριάντου ο Βασίλης Καρράς έχει αναθέσει τα διαδικαστικά στους αρμόδιους, οι οποίοι ήδη έχουν ταξιδέψει στην Ήπειρο για να υλοποιήσουν τον στόχο του τραγουδιστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα προϊόντα που προσφέρει η φάρμα του έχουν παραχθεί µε οικολογικές μεθόδους, χωρίς τη χρήση βλαβερών χημικών παρασκευασμάτων.

Στη «Φάρµα Καρρά» παράγονται, µεταξύ άλλων, ελιές, καρύδια, πιπεριές, κεράσια, σταφύλια και σύκα. Επίσης, στον χώρο µπορεί να γίνει τέλεση γάµου ή βάφτισης, στο μικρό κτιστό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, που περιβάλλεται από μαγευτικό περίγυρο.

READ MORE

LATEST NEWS