LIFESTYLE

Ted Lasso: Επτά σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε αν σας άρεσε η σειρά

Lifenews

Αν ψάχνετε για περισσότερες σειρές που προσφέρουν το ίδιο μείγμα χιούμορ

H τηλεοπτική σειρά «Ted Lasso» κατέκτησε τις καρδιές των θεατών με τη συγκινητική ιστορία και τους αξιαγάπητους χαρακτήρες, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στους θαυμαστές με το φινάλε της. Η σειρά του Apple TV+ ακολουθεί το ταξίδι ενός Αμερικανού προπονητή ποδοσφαίρου, του Ted Lasso, ο οποίος προσλαμβάνεται για να προπονήσει μια βρετανική ομάδα ποδοσφαίρου, χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό από το άθλημα.

Αν ψάχνετε για περισσότερες σειρές που προσφέρουν το ίδιο μείγμα χιούμορ, αισιοδοξίας και καλής διάθεσης, ακολουθούν επτά τηλεοπτικές σειρές παρόμοιες με το «Ted Lasso» που σίγουρα θα απολαύσετε.

Friday Night Lights

Για τους οπαδούς των δραμάτων με αθλητικό θέμα, το «Friday Night Lights» είναι μια συναρπαστική σειρά που επικεντρώνεται σε μια ομάδα ποδοσφαίρου λυκείου στη φανταστική πόλη Ντίλον του Τέξας. Η σειρά εξερευνά τις προσωπικές ζωές των παικτών, των οικογενειών τους και της κοινότητας, εμβαθύνοντας σε θέματα ομαδικότητας, αποφασιστικότητας και ανθεκτικότητας. Με την ειλικρινή αφήγηση και τους συναρπαστικούς χαρακτήρες του, το «Friday Night Lights» αξίζει να το παρακολουθήσουν όσοι αναζητούν ένα μείγμα αθλητισμού και συναισθηματικού βάθους.

Shrinking

Το «Shrinking», που δημιουργήθηκε από τον Bill Lawrence και τον Brett Goldstein, ο οποίος υποδύεται τον Roy Kent στο «Ted Lasso», είναι η πιο συγκρίσιμη σειρά με την αγαπημένη σειρά. Τόσο το «Shrinking» όσο και το «Ted Lasso» επιτυγχάνουν μια αρμονική ισορροπία μεταξύ της ανάλαφρης κωμωδίας και του οδυνηρού δράματος, με αποτέλεσμα να έχουν μια παρόμοια βασική ουσία. Με επικεφαλής ένα αξιοσημείωτο καστ που περιλαμβάνει τον Τζέισον Σίγκαλ και τον Χάρισον Φορντ, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει τον πρώτο του κωμικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, το «Shrinking» αναβαθμίζει το συναισθηματικό βάθος που είδαμε στο «Ted Lasso». Η σειρά πλέκει επιδέξια στην αφήγησή της περίπλοκα σενάρια που αφορούν τη θεραπεία και τις προκλήσεις των σχέσεων, διατηρώντας παράλληλα την ίδια υγιή ποιότητα που χαρακτηρίζει το «Ted Lasso».

Schitt’s Creek

Το πολυβραβευμένο «Schitt’s Creek» είναι μια απολαυστική κωμική σειρά που αφηγείται την ιστορία της πλούσιας οικογένειας Rose, η οποία χάνει την περιουσία της και αναγκάζεται να ξαναχτίσει τη ζωή της σε μια μικρή πόλη που κάποτε αγόρασε για πλάκα. Με τους ιδιόρρυθμους χαρακτήρες και τις ειλικρινείς στιγμές της, αυτή η βραβευμένη με Emmy σειρά προσφέρει ένα ζεστό και κωμικό ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης, αγάπης και αποδοχής.

Parks and Recreation

Αν σας άρεσε η ανεβαστική και χιουμοριστική ατμόσφαιρα του «Ted Lasso», τότε το «Parks and Recreation» είναι ένα must-watch. Η σειρά διαδραματίζεται στη φανταστική πόλη Pawnee της Ιντιάνα και παρακολουθεί τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Τμήματος Πάρκων και Αναψυχής, καθώς προσπαθούν να κάνουν την πόλη τους ένα καλύτερο μέρος. Με επικεφαλής την αδυσώπητα αισιόδοξη και ενθουσιώδη Leslie Knope (Amy Poehler), η σειρά είναι γνωστή για τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες και τις συγκινητικές στιγμές της.

Brooklyn Nine-Nine

Με την έξυπνη γραφή και το αξιαγάπητο καστ, το «Brooklyn Nine-Nine» έχει γίνει το αγαπημένο των θαυμαστών εδώ και πολλά χρόνια. Η σειρά παρακολουθεί τη ζωή των ντετέκτιβ στο 99ο τμήμα του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης. Η σειρά συνδυάζει άψογα το χιούμορ, τη φιλία και τις ειλικρινείς στιγμές, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να επιστρέφετε για περισσότερα.

The Good Place

Το «The Good Place» του Netflix είναι μια μοναδική κωμική σειρά που εξερευνά τη μετά θάνατον ζωή με χιουμοριστικό και προκλητικό τρόπο. Όταν η Eleanor Shellstrop (Kristen Bell) βρίσκεται στο «Good Place» μετά τον θάνατό της, συνειδητοποιεί ότι μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος. Η έξυπνη γραφή της σειράς, οι χαρακτήρες και η εξερεύνηση ηθικών διλημμάτων την καθιστούν ιδανική για τους οπαδούς του «Ted Lasso».

Brothers & Sisters

Αν ψάχνετε για ένα καλό οικογενειακό δράμα, το «Brothers & Sisters» είναι μια τέλεια επιλογή. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Walker, μια στενά δεμένη οικογένεια που ζει στην Pasadena της Καλιφόρνια, καθώς αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της αγάπης, της απώλειας και της δυναμικής των αδελφών. Με το σύνολο των ηθοποιών και την συναρπαστική αφήγηση, το «Brothers & Sisters» προσφέρει ένα ικανοποιητικό μείγμα χιούμορ, δράματος και ειλικρινών στιγμών.

Αν και τίποτα δεν μπορεί να αναπαράγει ακριβώς τη μοναδική γοητεία του «Ted Lasso», οι παραπάνω τηλεοπτικές σειρές είναι αξιόλογες. Είτε έχετε τη διάθεση για έξυπνο χιούμορ, εμπνευσμένες ιστορίες προσωπικής ανάπτυξης ή εγκάρδιες οικογενειακές δυναμικές, αυτές οι σειρές προσφέρουν μια απολαυστική απόδραση σε κόσμους γεμάτους με αξιαγάπητους χαρακτήρες και στιγμές καλοσύνης.

Πηγή: Watchandchill.gr

READ MORE

LATEST NEWS