LIFESTYLE

Συγκλονίζει ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος - «Διαγνώσθηκα με καρκίνο» (Βίντεο)

Lifenews

«Ο ένας γιατρός με έστελνε στον άλλον»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Ιουνίου ο Νίκος Φλωρινιώτης και η μητέρα του, Μάχη.

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή, η σύζυγος του και ο μικρότερος γιος τους βρέθηκαν στην εκπομπή, προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Φλωρινιώτης μίλησε πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας πως το ανακάλυψε «τυχαία».

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μου έδινε σημάδια όλα αυτά τα χρόνια. Από πέρσι άρχισα να χάνω κιλά, είχα κόπωση, απλά επειδή είχα περάσει και κόβιντ, είχα διάφορα πέρσι, δεν έδωσα σημασία, νόμιζα ότι ήταν από τον κορονοϊό. Πέντε χρόνια το κουβαλούσα. Αυτό, παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος, εξελίχθηκε πάρα πάρα πολύ αργά», με τη μητέρα του να πρόσθεσε: «Αυτό τον έσωσε, κατά τη δική μου γνώμη».

Ακολούθως συμπλήρωσε: «Είναι μελάνωμα. Μιλάμε για μεγαλογιατρούς που πήγα στην αρχή και δεν το βρήκαν. Οι δύο πρώτοι έλεγαν ότι είναι λίπωμα και τους λέω πρέπει να το βγάλω τώρα, “όχι μην αγχώνεσαι” μου είπαν. Ο ένας γιατρός με έστελνε στον άλλον, άλλαξα περίπου 10».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS