LIFESTYLE

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την περιπέτεια της με τον καρκίνο – Έβγαλε την περούκα μετά από δύο χρόνια

Lifenews

Δες την ανάρτηση της

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προχώρησε η Δώρα Χρυσικού, με αφορμή την περιπέτεια της με τον καρκίνο.

Η αγαπημένη ηθοποιός από τη σειρά «Γη της Ελιάς», τα δύο τελευταία χρόνια συμμετείχε στη σειρά φορώντας περούκα, ενώ είχε μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την περιπέτεια της με τον καρκίνο.

Όπως μας αποκάλυψε, στα επόμενα επεισόδια η ίδια θα εμφανίζεται με τα δικά της μαλλιά, αφήνοντας στην άκρη την περούκα της, που τη «συντρόφευε» μέχρι σήμερα.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα. Είμαι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ. Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν . Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε….#gitiselias #mega #gitiselias🌿❤ #tomegatokalo #gitiseliasfc #gitiseliasfans #make_it_productions #lovemyjob #cancersurvivor#tvseries #shooting #georgiou82 #mani #aeropolis #newseries #season2 #alphacyprus #tvseries #loveshooting #actress#gitiseliasgeorgiou_famagusta Η φωτό από “Θανάσιμα & Aγνά» από Twitter».

READ MORE

LATEST NEWS