LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Από κολλητοί, πλέον έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο

Lifenews

Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πέρα από τη συνεργασία τους που ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια, τους συνέδεε και μια φιλία που όπως φαίνεται… μπήκε στον πάγο.

Μάλιστα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και τη συνεργασία τους, γεγονός που ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα που μέσα από την εκπομπή του το πρωί της Πέμπτης, 22 Ιουνίου ξεσπάθωσε για όσα ειπώθηκαν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πάντως εγώ θέλω να πω κάτι, αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Δεν λέω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει ψέματα, λέω ότι τα αισθάνεται. Τέτοιο λιβανιστήρι πραγματικά δεν το θέλω από κανέναν. Ούτε λέω ότι λέει λάθος. Ότι είναι μία εναλλακτική εκπομπή η Ελένη ναι αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές να βγαίνουν συνεργάτες μας σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά λόγια. Εγώ δεν θέλω, θέλω να βγαίνετε και να λέτε τα κακά.

Τα καλά για να είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, τα αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Και γι’ αυτό ακριβώς ο κόσμος δίνει το μήνυμα στους καναλάρχες, και μου δίνουν δουλειά κάθε χρόνο με μία δύο διακοπές. Έχω μείνει στα 30 χρόνια έξω μόνο 1,5 χρονιά. Με την καλή του την καρδιά το έκανε ο Δημήτρης αλλά γιατί τέτοια υπερβολή; Δηλαδή δεν ξέρω…».

Δες το βίντεο:

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από το blog του στο Youfly, έγραψε: «Να θυμάμαι ότι προκαλώ τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδράσει δημόσια και live (αν ποτέ και θεός φυλάξοι) κάποιος συνεργάτης του αναφέρει κουσούρι του, όπως ζήτησε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, Γιώργη… (…)ότι δεν υπάρχουν φιλίες στο χώρο, τελικά, όσο κι αν δε θέλω να το παραδέχομαι. Προχωράμε…».

Με μια έρευνα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram, διαπιστώσαμε πως ο ένας έκανε unfollow τον άλλο.



READ MORE

LATEST NEWS