PEOPLE

First Dates: Της έριξε χυλόπιτα και ξέσπασε στα κλάματα – «Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή»

Lifenews

Ήθελε να μείνουν… φίλοι

Ο Αργύρης από το Λασίθι και η Όλγα από την Αθήνα συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο «First Dates» όπου και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί ένα δείπνο, κάνοντας μια πρώτη γνωριμία.

Αν και τα πράγματα πήγαιναν αρχικά καλά στο πρώτο ραντεβού, όλα άλλαξαν, όταν ο Αργύρης είχε άλλα στο μυαλό του, καθώς όπως προέκυψε η Όλγα δεν του έκανε το… ερωτικό κλικ.

Στο τέλος όπως γίνεται πάντα, τα δύο πρόσωπα που πηγαίνουν στο ραντεβού βρίσκονται απέναντι από την κάμερα του ριάλιτι, προκειμένου να πουν τις εντυπώσεις τους από το πρώτο ραντεβού.

Έτσι και η 21χρονη Όλγα και ο 28χρονος Αργύρης, που μετά το δείπνο τους ήταν έτοιμοι για τις πρώτες εντυπώσεις.

Αρχικά η Όλγα ανέφερε: «Μου άρεσε ο Αργύρης που ήταν αληθινός. Δεν φαινόταν να είναι ψεύτικος με αυτά που έλεγε».

Ακολούθως ο Αργύρης πρόσθεσε: «Εντάξει. Εγώ σε θέμα ραντεβού, ας πούμε, κάτι στο ερωτικό δεν θα έβγαινα για φαγητό, ας πούμε. Για καφέ όμως, πάντα ανθρώπινο, θα έβγαινα δεύτερο ραντεβού. Αυτό. Δεν υπάρχει, όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να καταλάβει κάτι από την πρώτη στιγμή και νομίζω ότι το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που το είπα. Το κατάλαβα αμέσως. Αυτό», φεύγοντας άρον άρον, από το πλάνο και το πλατό των δηλώσεων για το Fist Dates.

Η Όλγα δεν μπόρεσε να αντέξει τη συναισθηματική φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Απλά θα πω ότι η αγάπη είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που να σε αγαπάει πραγματικά και να σε σκέφτεται. Όταν όμως δεν το έχεις αυτό και το χάνεις, δεν είναι όμορφο συναίσθημα».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS