LIFESTYLE

Η απόλυτη ανατροπή στο Survivor All Star: Αποχωρεί το μεγάλο φαβορί με 120 χιλιάδες ευρώ στη τσέπη

Lifenews

Επιστρέφει στην Ελλάδα

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του Survivor All Star έχει ξεκινήσει, καθώς σε τρεις περίπου εβδομάδες το ριάλιτι επιβίωσης θα ρίξει αυλαία.

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ήδη υποψήφιοι και αναμένουν να δουν ποιος ή ποια ακόμα θα βρεθεί μαζί τους στη θέση του υποψηφίου, αυτή την εβδομάδα.

Απόψε οι παίκτες θα μπουν στον αγώνα διεκδικώντας την ατομική ασυλία, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να την επιθυμεί διακαώς καθώς αν κερδίσει, θα απαλλαχτεί από την υποψηφιότητα του.

Σε ένα ανατρεπτικό συμβούλιο του νησιού, το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα, πρόκειται να βγει ο τρίτος υποψήφιος, αλλά και να ανακοινωθεί ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο μετά από 24 εβδομάδες δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, παρά το μεγάλο γκελ που φαίνεται να έχει στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο γνωστός personal trainer αφήνει το ριάλιτι επιβίωσης και επιστρέφει στην Ελλάδα με 120.000 ευρώ (24 εβδομάδες παραμονής).

READ MORE

LATEST NEWS